Tajna veza između kraljice Elizabete II, serije “Twin Peaks” i – Pola Makartnija

0
290
Oglasi
Twin Peaks/Phptp: promo

U vreme kad svet oplakuje smrt kraljice Elizabete II, mnoge slavne osobe koje su se srele sa kraljicom prisećaju se anegdota s tih susreta. Iako se kraljevska trudila da sakrije detalje iz njihovog privatnog života, neke su priče ipak iscurile u javnost i one otkrivaju drugo lice kraljice.

Tako je u intervjuu za NME An]elo Badalamenti, kompozitor koji je radio muziku za seriju “Twin Peaks” reditelja Dejvida Linča, ispričao kako je kraljica bila veliki fan te serije. A to je saznao – od Pola Makartnija.

OGLASILI SE ČLANOVI SEX PISTOLSA… NEKAD SU JE ELIZABETU ZVALI “FAŠISTIČKOM” KRALJICOM, A SADA SU “OKRENULI PLOČU”

Badalamenti je autor muzike i za prve dve sezone ove serije kao i za treću sezonu prikazanu 2017. godine a anegdota koju je saznao vezana je za nastup Makartnija na kraljičinom rođendanu.

Kraljica Elizabeta II/Photo: facebook@HMRoyalQueen

– U vreme kada se serija “Twin Peaks” prikazivala širom sveta leteo sam u London kako bih radio s Makartnijem u studiju Abbey Road. Sad ću vam ispričati priču. Pre nego što smo počeli da radimo, Makartni je bio pozvan da nastupi na proslavi kraljičinog rođendana. Kada su se sreli, obratio joj se rečima “Čast mi je što sam večeras ovde, vaše veličanstvo, pa ću sada izvesti neke pesme za vas”. Na to mu je kraljica rekla: “Žao mi je, ne mogu da ostanem, pet je do osam, moram da odem da glredam ‘Twin Peaks’” – ispričao je Badalamenti.

DAKLE… KO JE UBIO LORU PALMER? I KAKO NAM JE, DOĐAVOLA, DEJVID LINČ PRODAO “TWIN PEAKS” FORU?

Verovatno se Makartni nije baš osetio prijatno, ali u to vreme su ljudi hrlili pred tv ekrane kako bi gledali seriju “Twin Peaks” i saznali odgovor na pitanje – ko je ubio Loru Palmer. Kako u to vreme kraljica nije mogla naknadno da pogleda epizodu verojatno je pomislila kako će biti prilike da Makartnija sluša i na nekom od njegovih koncerata. Ljubitelji serije “Twin Peaks” sigurno razumeju ovu kraljičinu odluku.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime