Romy (The xx) predstavila debi album “Mid Air”

0
158
Romy/ Photo: Vic Lentaigne
Oglasi

Romy, britanska pevačica, tekstopisac i DJ koja je prethodno objavila tri hvaljena albuma sa matičnim bendom The xx, konačno je predstavila svoje dugo očekivano debitantsko solo izdanje.

“Mid Air“ je album o slavlju, utočištu i spasu na plesnom podijumu. To je album koji se bavi ljubavlju, tugom, vezama, identitetom i seksualnošću, i ljubavno je pismo queer klubovima u kojima je Romy pronašla zajednicu i povezanost.

The xx objavili deluxe izdanje albuma “Coexist”

To je na neki način i coming-out album, iako je ona u privatnom životu po pitanju seksualnosti već davno “izašla iz ormana“, ali to je i album koji se probija – kroz tugu i bol u srcu, prema euforiji.

Romy/ Photo: Vic Lentaigne

Na albumu “Mid Air“ Romy je radila s producentima Fred again.. i Stjuartom Prajsom, kao i kolegom iz benda Jamiejem xx na singlu “Enjoy Your Life”.

Zajedno s pesmama “Strong”, “Loveher” i “The Sea”, intencija novog albuma je ujediniti plesne podijume, koristeći Romynu ljubav prema klupskim klasicima i klasičnom pisanju pesama i pronalaženju “slatke tačke“ – poput većine njezine omiljene muzike – između euforije, bega od stvarnosti, tuge i melanholije.

“Hideous Bastard”… Oliver Sim (The xx) objavio prvi solo album

Objavljen na CD-u, digitalnom i vinilnom formatu u više boja, “Mid Air“ je dostupan od četvrtka, 8. septembra.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime