Oktoberfest 6. i 7. oktobra u Novom Sadu uz Kelte, Blažu, Atheist Rap…

0
224
Prljavi Inspektor Blaza i Kljunovi, Priča 2022/Photo: AleX
Oglasi

Dvodnedna manifestacija Novosadski Oktoberfest biće održana ove godine 6. i 7. oktobra u velikom pivskom šatoru ispred Tržnog centra Promenada Novi Sad.

Uz više od 100 vrsta piva, 20 vrsta kobasica, leberkezu i perecama, publika će u pravoj bavarskoj atmosferi moći da uživa uz koncerte nekih od najtraženijih muzičara u Srbiji i regionu, kao što su – Orthodox Celts, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Brkovi, Atheist Rap, i drugi.

Krigla iz koje je pio Ed Širan prodata na eBayu, kupac ima ideju da uzme DNA i klonira pevača…

Manifestaciju prema tradiciji će otvoriti predstavnici Grada Novog Sada, Sekretarijata za privredu i turizam Autonomne pokrajine Vojvodine, Ambasade Nemačke u Beogradu, Nemačko-srpske privredne komore kao i predstavnici nemačke nacionalne zajednice u Vojvodini.

Prvog dana na programu je svečano otvaranje pivskog bureta, Bavarian music, kao i nastup Igora Blaževića, odnosno Prljavog inspektora Blaže i Kljunova (20.00h).

 

Prvog dana na programu je svečano otvaranje pivskog bureta, Bavarian music, kao i nastup Igora Blaževića, odnosno Prljavog inspektora Blaže i Kljunova (20.00h).

Nedavno je krajem avgusta i početkom septembra učestvovao na prvom izdanju festivala Memorijalni moto skup Ivan Petrović kod Skejt parka na beogradskom Ušću (svirali su još – Bjesovi, The Trigger, Orthodox Celts) i na Moto skupu u Ćupriji, gde je gostovao i Dr Nele Karajlić.

Iron Maiden najavili novo Trooper pivo, u “dvostrukoj” boci, za velike dečake…

Posle Blaže i Kljunova, nastupe će imati ABBA Ring Tribute bend od 21.30h, koji je 4. septembra imao samostalan koncert u Botaničkoj bašti Jevremovac u Beogradu, i malo pre toga na festivalu tribjut bendova Start u Rumi, a traženi su svuda po čitavom regionu (Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Prvo veče od 23.30h će zaokružiti koncert pank rok sastava Atheist Rap nastao pre više od tri decenije u Novom Sadu, koji krajem avgusta imali solo koncert u Beogradu na sceni KST bašte, a učestvovali su i na 23. Izdanju Exit festivala.

Atheist Rap (Belexpo centar)/ Photo: AleX

Drugo veče nakon segmenta Bavarian music, nastupe će imati Band X – AC/DC Tribute, kao i irska rok folk atrakcija Orthodox Celts na čelu sa harizmatičnim frontmenom Acom Seltikom – Aleksandrom Petrovićem. Domaći Irci već četiri decenije osvajaju Srbiju i region, uvek imaju svoje veče – irski praznik Dan Svetog Patrika sa solo koncertom u Domu omladine Beograd.

Orthodox Celts, DOB/ Photo: AleX

Dvodnevni festival Novosadski Oktoberfest po uzoru na istoimenu nemačku manifestaciju iz Minhena, posle Takmičenja u držanju kugli, zaokružiće popularni hrvatski pank rok folk sastav Brkovi.

Kao i ranijih godina, u pauzama nastupa posetioci će moći da uživaju u takmičenjima poput onog u dugom držanju punih pivskih krigli u kojem učestvuju momci i devojke u posebnoj kategoriji.

Takođe, biće organizovan i program Screem Booth u kojem će posetioci, ako dovoljno glasno viknu: “Konobaaaar!” moći da osvoje besplatne vaučere za svoje omiljeno piće.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime