Preminuo basista Miloš Stojisavljević – Cajger

4
1112
Miloš Stojisavljević – Cajger
Cajger, Generacija 5/ Photo: AleX
Oglasi

Jedan od najboljih bas gitarista srpskog rokenrola, Miloš Stojisavljević – Cajger, preminuo je u 64. godini posle duge i teške bolesti.

Cajger je poslednjih godina bio najprisutniji kao član grupe Generacija 5, ali je tokom bogate karijere sarađivao sa mnogim velikim bendovima i izvođačima srpske rok scene.

Nadimak Cajger dobio je zbog preciznosti i brzine u sviranju i zato je bio omiljen među kolegama.

Cajger je je bio muzički aktivan još od sedamdesetih godina prošlog veka, a poslednjih godina života muziku je skrajnuo, pa je bio fokusiran na biznis kao direktor kompanije “Knjaz Miloš”.

Miloš Stojisavljević bio je generalni direktor kompanije “Knjaz Miloš”, imao je više od 17 godina radnog iskustva na izvršnim pozicijama u poslovanju sa robom široke potrošnje, kao i u radu u multinacionalnim kompanijama.

Predvodio je transformaciju porodičnog biznisa u korporativno strukturiranu kompaniju.

Bio je osnivač i viši savetnik kompanije “G2M Efficiency”, gde je bio fokusiran na optimizaciju prodaje i distribucije, kao i na unapređenje sveukupnog korporativnog upravljanja za kompanije “Nectar” (Srbija) i “Fructal” (Slovenija i Makedonija).

I političar Čeda Jovanović oglasio se ovim povodom na društvenim mrežama.

– Dobri Cajger, hvala što si me razumeo. Kažu da Idoli ne umiru i ja verujem da je samo tako, pozdravi Vladu, sada je nebo vaš stejdž, sada svirajte zvezdama – napisao je Jovanović u opisu objave na Instagramu.

 

Oglasi

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime