Najjači ostaju… Generacija 5 proslavlja 45 godina koncertom u MTS dvorani

0
690
Oglasi
Generacija 5/ Photo: AleX

Kao i većina njihovih kolega koji su ušli u istoriju jugoslovenskog rokenrola i Generacija 5 obeležava ove godine jubilej. Poznati rokeri 45 godina proslavljaju 8. decembra u MTS dvorani.

“Dolazim za 5 minuta”, “Najjači samo ostaju”, “Ti samo budi dovoljno daleko”, “Umoran od svega”, “Povedi me u noć”… samo su neki od hitova koje će Generacija 5, zajedno sa svojim gostima, izvesti na jedinstvenom unplugged (akustičnom) i plugged (električnom) koncertu.

Generacija 5/ Photo: AleX

Grupa je pored pesama koje su obeležile prethodne decenije, poznata i po studijskom i koncertnom radu i saradnji sa našim najpoznatijim kompozitorima, pevačima i grupama – Kornelijem Kovačem, Oliverom Mandićem, Zdravko Čolićem, Sladjanom Milošević, Viktorijom, Dadom Topićem, Bajagom, Željkom Bebekom, Kerberom, Divljim jagodama…

Generacija 5 takođe je komponovala i realizovala čuvenu numeru “Za milion godina” u okviru jugoslovenskog Band Aid projekta YU Rock misija.

Sadašnju postavu benda čine: Dragan Jovanović – Krle (gitara), Dragoljub Ilić – Ilke (klavijature ), Miloš Stojisavljević – Cajger (bas) Boban – Bo Đorđević (bubnjevi) i Miloš Bayat (vokal).

Ulaznice za koncert Generacije 5 mogu se nabaviti na blagajni MTS dvorane i kao i svim prodajnim mestima Ticket Visiona (i online).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime