Nekada je ljubav važna bila… Lira Vega predstavila video spot “Posledice rada”

0
169
Lira Vega/Photo: promo/Pop depresija
Oglasi

Lira Vega predstavila je još jedan vizuelno bogat i narativno moćan video spot, ovog puta za naslovnu numeru i treći singl s albuma “Posledice rada 1”, koji su još krajem 2022. objavili zajedno sa Pop Depresijom.

Grupa Lira Vega predstavila povratnički album “Posledice rada I”

Kao i uvek kada je reč o grupi Lira Vega, prijatelji benda su koautori, saradnici, inspiracija i pomoć. Spot “Posledice rada” nastao je u Kulturnom centru Grad u Beogradu, a snimatelji su bili Ljudmila Stratimirović i Vladimir Đorđević, montažer je Nikola Vrzić. Posebnu zahvalnost bend duguje podršci na snimanju, Dejanu Vučetiću Vuči i Aleksi Miletiću, koji su autori promo fotografija za spot, kao i Jasmini Stevanov i Bojanu Đurišiću, autorima rada “Termoelektrana atrakcija” koji je korišćen u videu.

Lira Vega – Posledice rada

Što se same pesme tiče, muziku, tekst i aranžman potpisuju Zoja Borovčanin i Vladimir Đorđević, dok na kontra-čineli gostuje Radeta Vulić (Popečitelji, Disciplin A Kitschme, Svemirci). U horu su pevali Staša Plećaš, Boris Mladenović i Vladimir Đorđević.

Mračni disco grupe Lira Vega… Predstavjamo vam video singl “Hodam”

Pesma je snimana u studiju Teslino detinjstvo, za snimanje i produkciju bio je zadužen saradnik grupe Boris Mladenović, dok je mastering radio Radan Đorđević Rahmanee.

Lira Vega će tokom leta biti koncertno aktivna, a svi željno očekuju album “Posledice rada 2”, koji je u završnoj fazi nastajanja.

Pogledajte spot:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime