Sve mu se otvorilo… Baby Lasagna ušao na UK Top 40 listu

0
168
Baby Lasagna_Press Photo_credit Universal Music Serbia
Oglasi

Baby Lasagna pohvalio se u Instagram storyju novim velikim dostignućem. Naime, njegova pesma “Rim Tim Tagi Dim” ušla je na među top 40 hitova na britanskoj zvaničnoj listi.

Nakon što je ostvario “istorijski” rezultat za Hrvatsku na Eurosongu, njegov hit našao se u top 5 najviralnijih pesama na svetu, ali i u zemljama kao što su Švedska i Finska.

Oglasio se Peter Tägtgren, lider benda Pain, od koga je Baby Lasagna navodno pozajmio ideju…

Inače, Baby Lasagna je najavio svoj prvi samostalni nastuupna Šalati u Zagrebu, a za prvi koncert ulaznice su rasprodate za četiri minuta, a čak tri koncerta za manje od 12 sati.

Baby Lasagna je pre odlaska na Eurosong objavio pesmu “IG Boi”. Pesma je na engleskom jeziku, a rediteljka spota je Markova verenica Elizabeta Ružić, koja je radila i na spotu za Rim Tim Tagi Dim.

Baby Lasagna otvara Exit… Apsolutni favorit evrovizijske publike stiže na Petrovaradinsku tvrđavu

Spot je od oktobra skupio skoro pola miliona pregleda, a ispod njega nanizali su se komentari novijeg datuma. Fanovi Evrovizije su, čini se, istraživali Baby Lasagnu i tako naišli na pesmu “IG Boi”, kojom su oduševljeni, piše Index.

“Ovaj tip ima da ponudi puno više od jednog hita s Evrovizije“, “Poslušao sam njegove tri pesme i sve tri su odlične”, “Jedan od najtalentovanijih samoostvarenih umetnika koji se ikad takmičio na Evroviziji”, “Talenat svetskih razmera”, “Hvala Evroviziji jer mi ovo sad nova omiljena pesma”, “Brutalno dobra pesma”, samo su neki od mnogo komentara.

Evo i spota za “IG Boi”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime