U njima i dalje žive osamdesete… Bon Jovi objavili novi singl “Living Proof”

0
163
Bon Jovi/ Photo: Mark Seliger (press photo)
Oglasi

Bon Jovi su objavili još jedan singl sa svog predstojećeg albuma “Forever”, i možda će podsetiti fanove na jedan od njihovih ranijih hitova.

Baš kao i klasik iz 1986. “Livin’ On A Prayer”, rif iz “Living Proof” pokreće talkbox, ta neobična efektivna spravica korišćena na pesmama poput “Sweet Emotion” Aerosmitha i “Show Me The Way” Pitera Fremptona.

Riči Sambora: Žao mi je što iz benda Bon Jovi nisam otišao ranije…

Dve numere koje obe koriste talkbox? Obe sa rečju ‘Livin’ u naslovu? Ovo ne može biti slučajnost.

“Forever” bi trebalo da bude objavljen 7. juna i stiže nakon “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”, dokumentarnog filma iz četiri dela koji se odnosi na priču o “40-godišnjoj odiseji” benda iz Nju Džersija.

Hvala, laku noć… novi dokumentarac otkriva sve tajne grupe Bon Jovi

Serija uključuje intervjue sa aktuelnim članovima benda Bon Jovi Džonom Bon Džovijem, Tikom Toresom, Dejvidom Brajanom i Filom Iksom, kao i bivšim gitaristom Ričijem Samborom, koji je krajem prošlog meseca objavio novi singl “I Pray” i još tri – “Livin’ Alone”, “Songs That Wrote My Life” i “Believe (In Miracles)” – u nedeljama nakon toga. Najnovija od njih, “Believe (In Miracles)” je takođe objavljena, a može se čuti u nastavku.

Sa Džonom Bon Džovijem i Ričijem Samborom na promotivnim dužnostima za svoja izdanja, mnogo se pričalo o mogućem povratku Sambore u bend, ali nema očiglednog napretka.

– Čekao sam na vratima 10 godina – rekao je Bon Džovi za People magazin. – Ali da bude jasno, nije bilo ničega osim ljubavi. Nikada nije bilo tuče. Na kraju krajeva, biti u rok bendu nije doživotna kazna. Morao je da se pozabavi svojim drugim stvarima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime