Hvala, laku noć… novi dokumentarac otkriva sve tajne grupe Bon Jovi

0
198
Bon Jovi/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Dokumentarac “Hvala, laku noć: Priča o Bon Džoviju” (Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story), koji beleži legendarnu karijeru rok benda Bon Jovi, stiže uskoro na male ekrane.

Dokumentarni serijal iz četiri dela, trebalo bi da bude premijerno prikazan na platformi Hulu u Sjedinjenim Američkim Državama 26. aprila, a biće emitovan na streaming servisu Disney Plus širom ostatka sveta, a u Latinskoj Americi na platformi Star Plus kasnije ove godine, prema The Hollywood Reporteru.

Sambora se predomislio: Ništa od Bon Jovi reuniona…

“Hvala, laku noć: Priča o Bon Džoviju” će takođe biti prvi put da će dokumentarni film o bendu predstavljati svakog člana slavne karijere grupe Bon Jovi, uključujući bivše i sadašnje članove, i uključiće četiri decenije vredne lične snimke članova benda. grupu i nikad viđene fotografije i nikad ispričane priče.

I ZVANIČNO MEĐU BESMRTNIMA… Riči Sambora ipak svirao s Bon Jovi na prijemu u Kuću slavnih

“Koliko god bila uzbudljiva priča o talentu koji se pojavljuje jednom u životu, još je ređe da legenda poput Džona Bon Džovija pušta svet u svoje najranjivije trenutke dok ih još uvek živi. Četrdeset godina ličnih video zapisa, neobjavljenih ranih demo snimaka, originalnih tekstova i nikada ranije viđenih fotografija koje beleže putovanje od klubova na Džerzi Šoru do najvećih bina na planeti. Serija ponovo proživljava trijumfe i neuspehe, najveće hitove, najveća razočarenja i većinu javnih trenutaka trvenja“, stoji u opisu dokumentarca, piše NME.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime