Sambora se predomislio: Ništa od Bon Jovi reuniona…

0
379
Riči Sambora/screenshot Little Storm YouTube
Oglasi

Riči Sambora je odlučno demantovao bilo kakve trenutne planove za ponovno okupljanje benda Bon Jovi, uprkos nedavnom naletu glasina.

Pevač i gitarista govorio je o spekulacijama na svečanosti uvođenja i dodele nagrada u Kuću slavnih pesnika 15. juna u Njujorku. Na pitanje da li će se uskoro ponovo pridružiti svojim bivšim kolegama iz benda, Sambora je za United Stations Radio Networks rekao decidirano: Ne!

I ZVANIČNO MEĐU BESMRTNIMA… Riči Sambora ipak svirao s Bon Jovi na prijemu u Kuću slavnih

Za Samboru, koji je napustio Bon Jovi 2013. da bi proveo više vremena sa svojom ćerkom Avom, tada tinejdžerkom, ranije se pričalo da će se ponovo pridružiti bendu za nastup na Glastonberiju 2023

– To je mogućnost. Malo smo pričali… – rekao je on za Metro prošlog novembra. On je učinio da ponovno okupljanje zvuči još verovatnije u nekoliko uzastopnih intervjua.

– Razgovaramo o tome – rekao je on za Absolut radio u februaru. – Mislim da u ovom trenutku nema razloga za to.

SLAVA JE KU*VA I NIKAD VIŠE POCEPANE FARMERKE… Vrlo je moguće da ovo niste znali o Džonu Bon Džoviju

U to vreme, Sambora je takođe komentarisao navodne probleme s glasom Džona Bon Džovija. To je bila tema diskusije među fanovima i kritičarima tokom turneje benda 2022.

– Džonu je bilo malo teško sa svojim glasom i morao je malo da predahne -rekao je.

– Ne znam kada će Džon da vrati svoj glas i kada će se okupljanje Bon Jovi dogoditi. Ali, moramo da izađemo i uradimo to za fanove, zaista. Osećam obavezu da to uradimo.

Ako do ponovnog okupljanja ipak dođe, Sambora je rekao da fanovi treba da očekuju da gitarista i frontmen ožive svoje plodno partnerstvo u pisanju pesama.

– Pa, ako mi ne dozvoli da pišem novu muziku, on je lud. Plakaću – rekao je Sambora, napominjući: – Zapravo, napisao sam mnoge druge Bon Jovi stvari. To je pogrešno, kada ljudi odu, samo zato što je njegovo ime (Bon Jovi) u imeniu benda, to je samo ime. Jednostavno tada nismo mogli da smislimo ništa drugo.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime