Kejt Buš zahvalila fanovima na milijardu streamova “Running Up That Hill”…

0
213
Kejt Buš/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Kejt Buš podelila je na svojoj oficijalnoj web stranici poruku u kojoj zahvaljuje obožavaocima pošto je “Running Up That Hill” nastavila svoj preporod sve do – milijardu streamova.

Njoj su se baš desile “čudnije stvari”… Buš zaradila više od 2 miliona dolara otkako se “Running Up That Hill” našla u “Stranger Things”

Novo interesovanje za singl iz 1985. godine javio se pošto se pesma pojavila u četvrtoj sezoni serije “Stranger Things”. Ova serija je prošlog leta objavljena je na Netflixu. Od tada je novi talas popularnosti rastao, a sada je pesma dostigla milijardu streamova na Spotifyju.

Objavljujući ritku poruku na svojoj web stranici, Buš je napisala: “Milijarda streamova! Imam sliku reke koja iznenada poplavi i pretvori se u mnogo, mnogo pritoka – njih milijardu – na putu prema moru. Svaka od ovih pritoka je jedan od vas…”

Loša procena godine… Kristijan Bejl otkrio da je pesma Kejt Buš isečena iz filma “Tor: Ljubav i grom”

“Hvala vam! Puno vam hvala što ste ovu pjsmu poslali na tako neverojatno zapanjujuće putovanje. Oduševljena sam”.

Prošle godine objavljeno je da je Buš zaradila procenjenih 2,3 miliona dolara u prihodu od streaminga s pesmom “Running Up That Hill” nakon što je prikazana u “Stranger Things 4”.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime