Objavljena prva fotografija iz filma o Majklu Džeksonu, a na njoj…

0
118
Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Studio Lionsgate nedavno je najavio da će biografski film pod nazivom “Majkl”, o kralju pop muzike Majklu Džeksonu, stići u svetske bioskope 18. aprila 2025. godine.

Odlučeno: Bratanac Džafar Džekson glumiće Majkla Džeksona u biografskom filmu o kralju pop muzike

“Film predstavlja uspone i padove legendarnog muzičara, od njegove ljudske strane i ličnih borbi, do njegove kreativne genijalnosti, koja se ogleda kroz najikoničnije nastupe. Kao nikada ranije, publika će doživeti uvid u život jednog od najuticajnijih umetnika koje je svet upoznao”, naveli su iz produkcije.

Antoan Fukva, poznat po filmu “Dan obuke”, potpisuje režiju dok će Majklov bratanac, Džafar Džekson, tumačiti ulogu pevača. On je, inače, sin Majklovog starijeg brata Džermejna Džeksona.

Džafar je objavio prvu fotografiju iz filma na svom Instagram profilu. Na crno-beloj slici ga vidimo kako izvodi prepoznatljiv plesni korak legendarnog Majkla Džeksona.

Nisu svi srećni zbog biografskog filma o Majklu Džeksonu… Ako je pedofil dovoljno bogat i popularan, društvo će mu oprostiti?

Ovaj biografski film će obuhvatiti sve aspekte Majklovog života, ali još uvek nije poznato da li će obraditi kontroverze u vezi sa životom pop zvezde koje se tiču optužbi za seksualno zlostavljanje dece.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime