Menjajući sebe, menjamo svet… Objavljeno fizičko izdanje albuma “Prohodavanja” benda Lisilo

0
81
Lisilo/Photo Nenad Matović
Oglasi

Alternativni rok bend iz Beograda Lisilo objavio je svoj debi album “Prohodavanja” kao digitalno i CD izdanje. Album je objavljen u saradnji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs, kao nagrada za pobedu na Mobil Music Festu.

Album “Prohodavanja” sadrži osam pesama. Snimljen je u Multimedia Music studiju i to je prva nagrada koju je bend osvojio na trećem Mobil demo festu u organizaciji Headlinera.

– Svaka numera je nastala nakon ličnih padova (duha, volje, optimizma…), a proces pisanja pesama nakon tih padova, podsećao je na ponovno uspravljanje i učenje hodanja – kažu članovi benda i dodaju:

“Prohodavanje”, put kroz tamnu stranu ljudske duše… Stigao debi album benda Lisilo, nagrada festivala Mobil Music Fest

– Osnovna ideja albuma je borba protiv mraka u ljudskom biću. Zahtevna borba ima svoje etape, a pobeda mraka, čak i najmanja, utiče na odnos pojedinca prema svetu jer menjajući sebe, pojedinac menja svet, tiho i nenametljivo, bez busanja u prsa i likovanja.

Snimanje i miks potpisuju Nebojša Brdarić, Damnjan Aksentijević i Luna Škopelja, a master Boris Krstajić i Boris Jovanović iz Master Blaster studija.

Lisilo je alternativni rok bend iz Beograda, osnovan 2018. godine. Članovi benda su Aleksa Prljević (bubnjevi), Marko Narančić (bas gitara i bek vokal), Jovan Đukić (klavijature i gitara) i Nikola Dragašević (gitara i vokal).

Rokenrol je živ i mlad…  Lisilo pobednik trećeg Mobil Music Festa, finale “mlađe i luđe” nego ikad do sada

Album je ispratilo objavljivanje remasterizovane verzije starog spota za pesmu “Pater Familias”, a bend kaže da je u toku snimanje spota za pesmu “Sinoć”. Za jesen Lisilo planira i promotivnu turneju koja će obuhvatiti nasupe širom zemlje.

Video spot za pesmu “Pater Familias”:

Album „Prohodavanja“ grupe Lisilo dostupan je na Youtube kanalu Multimedia Music i na svim relevantnim muzičkim platformama, a kao fizičko CD izdanje možete ga kupiti na prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime