Dejv Grol provocira Tejlor Svift: Našu turneju volimo da zovemo ‘Errors Tour’…

0
74
Dejv-Grol i Tejlor Svift/Photo: screenshot/universal
Oglasi

Foo Fighters i Tejlor Svift su ovog vikenda nastupali u Londonu, a frontmen Foo Fightersa, Dejv Groh nije se uzdržao da ne pdoeli svoje mišljenje o turneji Tejlor Svift.

Komentare je podelio prije izvedbe pesme “Statues” u subotu uveče. Naime, na obližnjem stadionu Wembley se paralelno odvijala “Eras” turneja Tejl Svift, za koju je izjavio:

– Kažem vam, ne želite da trpite gnev Tejlor Svift.

10 lekcija koje je Dejv Grol naučio tokom svojih 40 godina u rokenrolu…

Nastavio je:

– Tako da našu turneju volimo da zovemo ‘Errors Tour’. Imali smo više od nekoliko ‘era’, a takođe i više od nekoliko grešaka. Samo par. To je zato što zapravo sviramo uživo. Šta? Samo kažem. Vi volite sirovu, živu rock ‘n’ roll muziku, zar ne? Došli ste na pravo mesto.

Grol je u prošlosti bio priličan fan Zejlor Svift, a ranije je podelio anegdotu o trenutku kada ga je ona “spasila” kada je bio zamoljen da svira na privatnom koncertu Pola Makartnija. Zato je moguće da su Grolovi komentari bili samo šala.

Međutim, neki obožavaoci nagađaju da bi Grolovi komentari mogli da budu povezani s nizom napada na društvenim mrežama koje je njegova ćerka Vajolet nedavno pretrpela od fanova Tejlor Svift, zato što je kritikovala pevačicu zbog privatnih letova avionom koji traju manje od jednog minuta.

Tejor Svift je odgovorila već na početku svog koncerta na Wembleyu, rekavši da će svirati uživo tri i po sata:

– Oni (Foo Fighters) ovo zaista zaslužuju. Kao i svaki moj kolega izvođač. A vi (obožavaoci) ste nam to omogućili, tako da to nikada nećemo zaboraviti”.

Aktivistkinje organizacije “Just Stop Oil” vandalizovale privatni avion Tejlor Svift… ovako je izgledala njihova akcija

Iako nema sumnje da Svift peva uživo, kao i većina pop izvođača, ona takođe, bez sumnje, nastupa uz pozadinsku matricu.

Tokom subotnjeg koncerta na turneji “Eras Tour” na Wembleyu, Svift i Hejli Vilijams iz Paramorea udružile su se kako bi prvi put izvele “Castles Crumbling” uživo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime