Rokenrol je živ i mlad…  Lisilo pobednik trećeg Mobil Music Festa, finale “mlađe i luđe” nego ikad do sada

0
363
Oglasi
Lisilo, MMF3/Photo> headliner
Lisilo, MMF3/Photo> headliner

Finale trećeg po redu Mobil Music Festa održano je u četvrtak uveče u sali Heaven, kluba Wurst Platz u Beogradu.

U konkurenciji koja je bila najmlađa, ali i najenergičnija u dosadašnjim finalima, pobedu je odneo bend Lisilo, koji je predstavio najzreliji koncept i najprofesionalniju svirku i zasluženo zaradio prvo mesto.

Međutim, i svi drugi bendovi ostavili su više nego sjajan utisak. Kalibar i Generacija Z su bili favoriti publike, tri devojke iz benda Affliction “oduvale” su sve svojom sjajnom energijom i žestokom svorkom, dok je TBK u demontstrirao istinsku kreativnost u pesmama i scenkom nastupu.

Ipak, kako to obično biva, nijanse su presudile i nagrada – snimanje i objavljivanje albuma, pripala je Lisilu. Pevač  ovog benda osvojio je i mikrofon, nagradu Music Store-a Player.rs, koji je nagradio i kompletom palica bubnjarku benda Affliction, Viktoriju Miloševič, koja je sve prisutne u klubu ostavila bez daha svojom veštinom i energijom.

Kao specijalni gosti nastupili su prošlogodišnji pobednici, grupa Sanitarium, a nešto širi izveštaj sa finala Mobil Music Festa #3 uz galeriju fotografija očekuje vas sutra. Do tada, ako niste gledali finale u live-u, možete to učiniti i sada.

Posted by Headliner.rs on Thursday, 23 December 2021

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime