Lejdi Gaga pričala o Putinu, pa uvredila sve Ruse: Bili su i ostali glupi…

0
351
Oglasi
Lejdi Gaga/Photo: printscreen
Lejdi Gaga/Photo: printscreen

Na društvenoj mreži Twitter kruži snimak koji je navodno nastao tokom džez nastupa Ledi Gage u Vegasu, a u kome se pevačica obraća zvaničnoj Moskvi, sa pitanjem zašto je nisu uhapsili kada su imali priliku, aludirajući na koncert koji je 2012. održala u ruskoj prestonici.

Međutim, to nije sve. Dok sedi za klavirom i započinje priču o Rusiji i Vladimiru Putinu, Ledi Gaga kaže publici: “Rusi su bili i ostali glupi”. Zatim nastavlja: “Trebalo je da me uhapse kada su imali šansu”, dodala je pevačica, nakon čega se čuo vrisak i aplaudiranje prisutnih.

LEJDI GAGA OTKRILA: SILOVAO ME MOJ MUZIČKI PRODUCENT, PRETIO JE DA ĆE SPALITI SVE MOJE SNIMKE

Ispod snimka iz Vegasa, na Twitteru je objavljen i isečak sa koncerta u Moskvi, na koji je Ledi Gaga mislila, a koji je održan 2012. godine, u okviru njene turneje “Born This Way”. Tada je u planu bio kontroverzni ruski zakon koji zabranjuje “promociju homoseksualizma”, zbog čega je pevačica bila upozorena da bi, kao osoba koja podržava LGBT zajednicu, mogla da bude uhapšena.

Zapravo, Gagin album po kome je turneja i nazvana “Born This Way” posvećen je upravo LGBT zajednici, a naslovna numera sadrži stihove: “Nije važno da li si bi, gej, lezbijka, trans, jer si takav rođen”:

ONA JE POZNATA PO UVRNUTIM SPOTOVIMA, ALI OVAJ JE NAJLUĐI DO SADA… LEJDI GAGA SNIMILA MINI-FILM KAO OMAŽ ČUVENOM SOVJETSKOM REDITELJU

Tokom nastupa u Moskvi, Gaga se obratila publici pri tome izazivajući ruske vlasti da je uhapse.

“Kada je trebalo da krenem u Moskvu, rekli su mi da bih mogla da budem uhapšena. Uhapsite me! Nije me briga. Moskvo, da li bi pristala da te uhapse zbog slobode?”, obratila se Gaga posetiocima na koncertu.

LEJDI GAGA: MRZIM TO ŠTO SAM SLAVNA, KAO DA SAM U ZATVORU…

“Zovem se Lejdi Gaga, imam 26 godina i dolazim iz Njujorka. Verujem da muškarci i žene zaslužuju da vole jedni druge podjednako. Uhapsi me, Rusijo, mene nije briga”, dodala je ona.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime