Dva minuta užasa…. Objavljen snimak Aleka Boldvina kako vežba s pištoljem na setu pre smrtonosnog pucnja

0
261
Oglasi
Alek Boldvin/Photo: YouTube screenshot
Alek Boldvin/Photo: YouTube screenshot

Policija savezne američke države Novi Meksiko objavila je do sada neviđene snimke koji su nastali na dan kada je američki glumac Alek Boldvin, kako je i ranije kazao, nenamerno pogodio članicu ekipe Halinu Hačins.

Na snimcima su prikazani trenuci pre i nakon njene smrti, a na jednom od njih Boldvin vežba povlačenje okidača pištolja. Može se videti i kako policija i lekari stižu na mesto tragedije.

PRVI INTERVJU ALEKA BOLDVINA POSLE TRAGEDIJE NA SNIMANJU: NISAM POVUKAO OBARAČ. TO SE NIJE DESILO…

Prikazan je i Boldvin koji sedi u improvizovanoj crkvi nakon što je pucao. Zatim su ga policajci pitali o incidentu. Porekao je da je povukao okidač i dodao da nije znao da je u pištolju bio pravi metak.

– Čuo sam glasan prasak. Činilo mi se da me je neko udario u rame, a onda sam pao. Vidio sam kako Halini lije krv niz leđa – rekao je režiser Džoel Souza u bolnici.

DA ON NIJE PUCAO, ONA SADA NE BI BILA MRTVA… PORODICA HALINE HAČINS IPAK ODLUČILA DA TUŽI ALEKA BOLDVINA, PRILOŽILI ANIMIRANU REKONSTRUKCIJU UBISTVA

Utvrđeno je da je Hana Gutjeres Rid bila zadužena za to da vodi računa o oružju koje se koristilo na snimanju. Ona je tužila dobavljača jer smatra da je dostavljena pogrešno označena kutija municije.

PRODUCENTSKA KUĆA FILMA “RUST” KAŽNJENA ZBOG “SLUČAJA BOLDVIN” SA 136.793 DOLARA

Protekle sedmice je produkcijska kuća koja je radila na filmu “Rust” kažnjena sa 136.793 dolara zbog bezbednosnih propusta na setu.

Pogledajte snimak, uz upozorenje da nije za svakoga:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime