Home»Muzika»Lejdi Gaga otkrila: Silovao me moj muzički producent, pretio je da će spaliti sve moje snimke

Lejdi Gaga otkrila: Silovao me moj muzički producent, pretio je da će spaliti sve moje snimke

4
Shares
Pinterest Google+
Lejdi Gaga/Photo: printscreen
Lejdi Gaga/Photo: printscreen

Lejdi Gaga je u novom je intervjuu kod Opre Vinfri otkrila da je ostala trudna nakon što je silovao njen muzički producent.

Gaga je ovo je šokantno priznanje izrekla u novoj epizodi tv emisije Opre Vinfri na Apple TV +  ispričala kako se to dogodilo kada je imala samo 19 godina.

– Imala sam 19 godina i bila sam već u muzičkom biznisu, a producent mi je u jednom trenutku samo rekao: “Skini se”. Ja sam samo rekla “ne” i htela da odem. Kada sam rekla da ću otići oni su mi rekli da će uništiti svu moju muziku. I nisu se zaustavili. Nisu prestali da me teraju da se skinem, a ja sam se samo ukočila i više se ni ne sećam šta se tačno dogodilo. Prvo sam osetila veliku bol, a zatim sam jednostavno otupela. Onda sam bila bolesna nedeljama i nedeljama i nedeljama posle toga. Mesecima sam bila zatvorena u tom studiju.

ONA JE POZNATA PO UVRNUTIM SPOTOVIMA, ALI OVAJ JE NAJLUĐI DO SADA… LEJDI GAGA SNIMILA MINI-FILM KAO OMAŽ ČUVENOM SOVJETSKOM REDITELJU

Sada kada joj je 35 godina kaže da ne želi da otkrije ime napadača.

– Razumem ovaj #MeToo pokret, razumem da je to nekim ljudima okej, ali meni nije. Ne želim da se sretnem s tom osobom ponovo – kaže ona.

Gaga je o silovanju prvi put govorila 2014. i tome posvetila pesme “Swine” i “‘Til It Happens To You” – sa saundtreka dokumentarnog filma “The Hunting Ground” koji govori o seksualnom nasilju na američkim koledžima i koji je nominovan za Oskara 2016. godine.

Kaže da je nervni slom usledio godinama kasnije i da je oporavak trajao i kada je dobila Oskara za film “Zvezda je rođena” 2019. godine.

Počelo je kada su je primili u bolnicu zbog akutnog bola i utrnulosti. Iznenadila se kada su je poslali na razgovor kod psihijatra.

– Nisam mogla da osetim svoje telo. Prvo me je sve jako bolelo, a onda sam utrnula i bila sam bolesna nedeljama posle toga. Shvatila sam da sam istu bol osetila dok me je ta osoba silovala i ostavila na ćošku pored kuće mojih roditelja, jer sam povraćala i bilo mi je loše.

LEJDI GAGA: MRZIM TO ŠTO SAM SLAVNA, KAO DA SAM U ZATVORU…

Dodala je da je trauma promenila kao osobu i da nije prošla.

– Imala sam nervni slom i nekoliko godina posle nisam bila ista osoba. Bol koju osećam je bol koju sam osetila dok me je silovao, Uradila sam nekoliko magnetnih rezonanci i snimanja ali nisu ništa pronašli. Ali telo pamti – ispričala je pevačica.

Bile su joj potrebne dve godine da se oporavi, kaže ona, ali jednom kada seti toga, dovoljno je da ponovo upliva u ta osećanja i počne da oseća emotivnu bol.

Ipak, priču je završila sa porukom nade, rekavši da su joj bile potrebne godine da nauči kako da se izbori s tim.

– Počelo je polako da se menja – kaže.

HL/Izvor: bbc, nacional

 

Previous post

Da, Bili Ajliš stiže na turneju po Evropi, ali nama ni blizu...

Next post

Ipak je do para... Noel Galager pristaje da okupi Oasis - za 100 miliona funti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *