Vraćamo se u vreme veštica iz Salema… Američka političarka proglasila Bijonse i Bili Ajliš – oruđem Sotone

0
332
Oglasi
Bili Ajliš/Photo: screenshot
Bili Ajliš/Photo: screenshot

Republikanska kandidatkinja za državnu sekretarku Mičigena Kristina Karamo proglasila je Bijonse, Bili Ajliš, Kardi B i Arijanu Grande – oruđem Sotone.

TOTALNA PARANOJA… FRANCUSKI REDITELJ PROMENIO IME FILMA, JER SLOVO “Z” ASOCIRA NA PUTINA

Kako je otkrio magazin Rolling Stone, Karamo je na svom podcastu još 2020. godine izjavila da su Arijana Grande i Bili Ajliš decu dovodile u “sotonsku zabludu”. Štaviše, tvrdila je da su zbog porasta veštičarenja i paganskih običaja krive slavne osobe.

Kristina Karamo/Photo: kristinakaramo.com
Kristina Karamo/Photo: kristinakaramo.com

Kristinu Karamo su republikanci iz Mičigena 23. aprila izabrali  za svoju kandidatkinju za državnu sekretarku na predstojećim izborima u novembru. Prema NPR-u, reč je o bivšoj profesorki na društvenom fakultetu i voditeljki ugašenog podcasta ‘It’s Solid Food’, a postala je poznata nakon što je tvrdila da je bila svedok izborne prevare tokom poslednjih predsedničkih izbora. Kristinu Karamo je podržao i bivši predsednik Donald Tramp.

PARANOJA JE SAD KOMPLETNA… HAJKA NA DIZNIJEVU “SNEŽANU” – USPAVANU PRINCEZU PRINC LJUBI BEZ NJENE DOZVOLE (?!)

Posebno je u poslednje dve godine je bila glasna oko nekih kontroverznih mišljenja. Tako Kristina Karamo ne misli da bi evolucija trebalo da se poučava u školama, veruje da su levičarski aktivisti stajali iza nereda 6. januara u VAšingtonu, viđena je na skupu povezanom s QAnonom, a poznata je i po primedbama LGBTQ zajednici.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime