Ipak je folirant… Snoop Dogg ne ostavlja travu, prevario je ceo svet

0
126
Snoop Dogg, screenshot YouTube @solostove
Oglasi

Snoop Dogg poprilično je zbunio javnost pošto je na svojem Instagram i X profilu objavio kako ostavlja marihuanu.

Dok su neki spekulisali o hakovanom nalogu neki o iskrenoj odluci, a neki o marketinškom spinu, ispostavilo se kako se zaista radi o marketinškom triku (šatro se prilikom izgovaranje reči “smoke” nije mislio na marihuanu, već na dim).

Posle ovoga, ništa neće biti isto… Snoop Dogg objavio da zvanično ostavlja marihuanu

Reč je, naime o suradnji Snoop Dogga s proizvođačem peći, Solo Stove. O svojoj šokantnoj izjavi oglasio se i sam Snoop Dogg. On je danas potvrdio nagađanja, tvrdeći kako se je objava odnosila na – dim koji izlazi iz peći.

– Volim da sedim uz peć bez kašljanja i zadimljene odeće – kratko je u reklami za Solo Stove poručio Snoop Dogg.

Da podsetimo, Snoop je ove nedelje na Instagramu objavio kako ostavlja pušenje (smoke). Zbog iznenadnosti objave, mnogi fanovi su počeli da se pitaju jesu li Snoop Doggu hakovane društvene mreže. S druge strane, neki fanovi su napisali kako je objava Snoop Dogga i više nego očigledan znak svim drugim pušačima.

Zanimanje – professional blunt roller… Snoop Dogg plaća 50.000 dolara godišnje lika samo da mu mota džointe

“Ako Snoop prestaje, onda je to poprilično dobra poruka drugim pušačima”, komentarisali su. Micro TDH, jedan od najpoznatijih repera Venecuele i latinskog sveta uopšee, u komentarima je zapisao kako je “nepušenje” novo pušenje. Velik broj obožavalaca čestitao je Snoopu na ovom ‘izuzetno hrabrom podvigu’.

Sad se verovatno osećaju mnogo glupo…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime