Northern Revival headlineri Ass Kicking Festa u Beogradu i Novom Sadu…

0
139
Northern Revival /Photo: press promo
Oglasi

Novosadski stoner metal bend, Northern Revival, poslednji mesec u ovoj godini započinje nizom od tri događaja koji će se održati u tri grada – Požarevcu, Novom Sadu i Beogradu.

Bend promoviše aktuelni album pod nazivom “Modification”, objavljen u septembru 2022. za Geenger Records.

U požarevačkom Klubu KB, 1. decembra 2023, održaće se humanitarni koncert u saradnji sa novosadskim UnderGrand radijom koji je nedavno objavio kompilaciju pod nazivom “Novosadska UnderGrand scena Vol. 1”.

Northern Revival se našao na kompilaciji uz još 20 aktivnih novosadskih bendova, kao što je i punk/metal/rap bend Deformitet sa kojim će ovom prilikom deliti binu. Svrha cele ideje koja ima humanitarno obeležje jeste da se nizom koncerata uz podršku dostupnih klubova u Novom Sadu i široj okolini promovišu različiti, mnogobrojni novosadski bendovi. Sav prihod od karata i prodaje kompilacijskog CD-a služiće za osnivanje fonda podrške deci sa autizmom.

Bend Northern Revival predstavio spot za “Broken”

Cena zasebne ulaznice iznosiće 500 dinara, a u kombinaciji sa kupljenim CD-om koštaće 800 dinara.

Datumi koji takođe predstoje u kalendaru nastupa Northern Revivala jesu 2. i 8. decembar. Ovim nastupima je zajedničko to što će biti prezentovani u okviru festivala pod jedinstvenom etiketom Ass Kicking Fest i u saradnji sa nekoliko žanrovski srodnih bendova iz više gradova održaće se u Novom Sadu i Beogradu.

Prvi događaj takvog tipa, sa tendencijom da postane još jedan od prepoznatljivih brendova koji se vezuju za šire delovanje Northern Revivala u okviru stoner/metal zajednice i kao doprinos promociji takve vrste muzičkog stvaralaštva, održaće se u Novom Sadu, 2. 12. u Crnoj Kući (CK-13). Pored Northerna, nastupiće southern / stoner / hard’n’heavy bend Cardinal Point iz Vranja koji ovom prilikom novosadskoj publici premijerno predstavlja svoj novi album pod nazivom “Man Or Island” realizovan u saradnji sa izdavačkom kućom Q-Records. U okviru ove festivalske edicije svoj rad predstaviće i mlada novosadska hard core/metal ekipa, Moshpit.

Prvi bend na binu izlazi u 20h i 30 min, a cena karte iznosi 500 dinara.

Beogradsko izdanje Ass Kicking Festa, 8. 12. u Jugošpedu, udruženim snagama realizuju Northern Revival, stoner/pop/grunge bend Bristol (Beograd) i progressive rock/metal/stoner/grunge bend By-Pass (Pančevo).

Program počinje u 21h, a cena karte takođe iznosi 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime