Northern Revival predstavio spot za “Broken”

0
215
Northern Revival /Photo: Tanja Žarić
Oglasi

Northern Revival, novosadski stoner metal bend, predstavio je spot za pesmu “Broken”. Ova numera otvara album “Modification” (Geenger records), koji je objavljen u septembua 2022. i čija koncertna promocija još traje širom regiona.

“Broken” je treća numera sa pomenutog albuma koje je izdvajena kao poseban singl, posle spota za pesmu “Psychosis” (jun 2022) i lirik videa za “The Voice of Change” (avgust 2022).

Spot u vizuelnom smislu prati i reprezentuje dosadašnju estetsku prepoznatljivost koja je svojstvena bendu Northern Revival od samih početaka. Nastao je kao rezultat prve saradnje ovog benda sa produkcijom Digital Vertigo i samim tim u takvom izdanju ističu se i neke nove vizuelne tendencije.

Northern Revival/ Photo: Tanja Žarić

Pesma je lirički orijentisana na ideju o borbi. Sprovedena je kao svojevrstan monolog, te iz prvog lica prilično agresivne ekspresije opisuje žeđ u izgaranju za destrukcijom i dominacijom.

Pojedini kadrovi spota sugestivno naglašavaju poruku pesme, dok je u središtu pažnje sviranje odnosno sam bend u žaru izvođenja.

Iza realicije spota stoje Andrej (videograf) i Ivana (editor), članovi benda: Aleksandar Rajić (gitara), Slobodan Pejčić (vokal), Mladen Seničar (bubnjevi) i Stevan Fujto (bas), glumci i statisti: Nenad, Aleksandar, Ester, Tomi, Andrea i Alis.

Spot za “Broken” pogledajte u nastavku…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime