Sting ne dolazi u Beograd, ali zato svira u Zagrebu, Ljubljani i Budimpešti…

0
585
Sting/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Stingu će se na bini pridružiti njegov “naelektrisani” rok bend kako bi publici pružio dinamičan koncert ispunjen omiljenim hitovima koji obuhvataju njegovu slavnu karijeru – i kao člana grupe The Police i kao solo umetnika.

Dobitnik 17 Gremija i jedan od omiljenih umetnika današnjice, Sting, se vraća u Hrvatsku, a 27. maja 2024. održaće poseban koncert u okviru svoje svetske turneje u zagrebačkoj Areni. Ulaznice su u prodaji od petka, 24. novembra, a mogu se obezbediti u sistemu Eventima.

Sting i Džo Samner zajedno na sceni… Slavni muzićar kaže da je to za njega “vantelesno isksutvo”

Koncert će uključivati, između bezbroj drugih kultnih pesama, njegove vanvremenske klasike kao što su “Fields of Gold”, “Roxanne”, “Every Breath you Take”, “Message in a Bottle”…

Da li ste znali da se iza ovih 5 velikih hitova krije – Sting

Posle njegovih poslednjih nastupa, ugledni britanski časopis Times nazvao ih je masterklasom, a Stinga “veštim umetnikom”. Britanski Telegraph je Stingove koncerte ocenio kao “retku poslasticu”, dok je The Guardian istakao muzičarevu uzvišenu “pop alhemiju bez premca”, prenosi Večernji.hr.

Članovi Stingovog fan kluba imaju priliku da obezbede svoje karte pre početka opšte prodaje preko njegovog zvaničnog sajta www..sting.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od ovog petka, 24. novembra.

SRBIJA OSVOJILA SREBRO, STING OSVOJIO BEOGRAD: Precizno, promišljeno, profesionalno… plus “ono malo duše”

Sting će, posle Zagreba, koncerte održati u Ljubljani – Arena Stozice, 29. maj.2024. i u Budimpešti – Budapest Arena, 31. maja.2024.

Sve ostale informacije o turneji i Klubu obožavatelja možete pronaći na zvaničnom sajtu www.sting.com., gde možete pogledati i ostale gradove u okviru turneje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime