Sting i Džo Samner zajedno na sceni… Slavni muzićar kaže da je to za njega “vantelesno isksutvo”

0
181
Sting i Džo Samner, screenshot YouTube @martianprime1481
Oglasi

Otvaranje za Stinga u Hollywood Bowlu čini se kao sjajan način za promociju sopstvenog albuma. Upravo to će se desiti Džou Samneru u subotu uveče 7. oktobra, dan nakon što njegov debitantski solo album “Sunshine in the Night” bude objavljen.

On to prihvata s lakoćom. Ipak je činjenica da su otac i sin.

Sting zabrinut zbog veštačke inteligencije: Muzika pripada ljudima, ne smemo da dozvolimo da je mašine preuzmu…

Bliskost se dodatno produbila tokom zajedničkih meseci provedenih na turneji tokom leta, koja ih na jesenjem delu vodi do najpoznatijeg mesta u Los Anđelesu – Holywood Bowla.

Poslednji samostalni album Stinga, “The Bridge,” objavljen je 2021. godine, ali trenutna turneja je kolekcija najvećih hitova, nastavak njegove, kako sam naslov kaže, turneje “My Songs,” koja obuhvata hitove iz izuzetne karijere, kako sa bendom The Police, tako i bez njega.

Da li ste znali… Puff Daddy mora da plaća Stingu 5.000 dolara dnevno – dok je živ

Iako Džoovo pevanje, sviranje bas gitare i komponovanje neobično podsećaju na njegovog oca (postoji i fizička sličnost), nastup će pokazati da je samostalno izgradio svoj put, živeći u Los Anđelesu sa svojom porodicom i inspirišući se sopstvenim muzičkim uzorima, ne obazirući se previše na Stingove impresivne uspehe.

Da li ste znali da se iza ovih 5 velikih hitova krije – Sting

Na pitanje novinara magazina Variety “da li je odlaganje izlaska albuma zbog pandemije dovelo do nervoze ili si iskoristio vreme da nešto promeniš”, Džo odgovara:

– Dala mi je priliku da promenim mnoge stvari. Ideja za album je bila da bude samo akustična gitara i vokal, to je bilo to. Zatim sam ušao i dodao sve instrumente na koje sam mogao da pomislim.

– Dokazuje da si razmišljao… – upada Sting.

– Da, dosta sam razmišljao. Bio je to naučni proces! Dodao sam gudače, bubnjeve, flaute i sintisajzere. Dakle, moja prvobitna ideja nije uspela – priznaje Džo.

Sting na koncertu u Varšavi: Demokratija je neuredna i frustrirajuča, ali anternativa je mnogo gora

Novinara je interesovalo kakav je osećaj biti sa sinom na sceni.

– Osećam se veoma ponosnim što je moj sin, to je prirodan roditeljski ponos. Ali u isto vreme to je i neka vrsta vantelesnog iskustva, jer on radi ono što ja radim i prepoznajem da ima elemenata u njegovom glasu koje je dobio od mene. Ali takođe prepoznajem elemente koje nije dobio od mene. Za mene je to dvostruki svet: prepoznajem se, ali znam da je on potpuno jedinstven – zaključuje Sting.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime