Posle ovoga, ništa neće biti isto… Snoop Dogg objavio da zvanično ostavlja marihuanu

0
130
Snoop Dog, screenshot YouTube
Oglasi

Snoop Dogg, verovatno jedna od prvih asocijacija uz reč “marihuana”, na Instagramu i X-u (bivši Twitter) objavio kako ostavlja ovaj porok.

“Posle mnogo razmišljanja i razgovora s mojom porodicom, poručujem da ostavljam pušenje [marihuane]. Molim vas da u ovim trenucima poštujete moju privatnost”, objavio je Snoop u melodramatičnom tonu.

Škotska dobrodošlica… Ovako zvuči jedan od najvećih hitova Snoop Dogga – na gajdama

Objava je vrlo brzo postala viralna – na Instagramu je za 18 sati objavu lajkovalo više od 3,2 miliona ljudi. Poznati i nepoznati obožavaoci reagovali su na naprasnu odluku Snoop Dogga. Pouya, jedan od pionira underground rap scene Majamija, napisao je kako “sada i službeno živimo u drugom svetu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Zbog iznenadnosti objave, mnogi fanovi su se počeli da se pitaju jesu li Snoop Doggu hakovane društvene mreže. S druge strane, neki fanovi su napisali kako je objava Snoop Dogga i više nego očigledan znak svim drugim pušačima.

Snoop Dogg + Gordon Remzi + Marta Stjuart = grickalice od kanabisa

“Ako Snoop prestaje, onda je to poprilično dobra poruka drugim pušačima”, komentarisali su. Micro TDH, jedan od najpoznatijih repera Venecuele i latinskog sveta uopštee, u komentarima je zapisao kako je “nepušenje” novo pušenje. Velik broj obožavalaca čestitao je Snoopu na ovom ‘izuzetno hrabrom podvigu’.

Zanimanje – professional blunt roller… Snoop Dogg plaća 50.000 dolara godišnje lika samo da mu mota džointe

Verovatno u svetu rapa/hip-hopa nema zvučnije i poznatije asocijacije od Snoop Dogga i marihuane. Snoop je bio proponent marihuane pre nego što se je njena upotreba pomakla prema mainstreamu.

Zbog nje je Snoop Dogg više puta u svojoj karijeri bio hapšen, a od 2015. godine nadalje krenuo je u preduzetničke vode. Tada je počeo da investira u Eaze, američki start-up koji se bavi dostavljanjem medicinskog kanabisa na kućne pragove. Iste godine osnovao je firmu koja prodaje proizvode iz kanabisa, Leafs by Snoop. Iste godine pokrenuo je i web stranicu Merry Jane, koja se bavi pretežno vestima u svetu marihuane.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime