Eminem razbesneo fanove: Licemer si, prozivao si Elvisa, a sad si radio muziku za film o njemu…

0
337
Oglasi
Eminem/Photo: screenshot
Eminem/Photo: screenshot

Prvi pogled na film “Elvis” sa Ostinom Batlerom u glavnoj ulozi fanovi su mogli da vide 23. maja kada je objavljen njegov prvi zvanični trejler. Osim trejlera, otkrivena je i postava muzičara koji su predstavljeni na saundtreku što je izazvalo oduševljenje, ali i čuđenje fanova.

BURA OKO ULASKA EMINEMA U R’N’R HALL OF FAME, OGLASIO SE IZVRŠNI DIREKTOR: NJEGOVA MUZIKA JE PODJEDNAKO “TEŠKA” KAO I METAL…

Neki od vrhunskih svetskih umetnika kao što su Doja Cet, Eminem i Si Lo Grin, Džek Vajt i Maneskin, da nabrojimo samo neke, moći će da se čuju u ovom filmu. Dok je većina ljubitelja muzike bila oduševljena listom, nekolicina je bila šokirana i uznemirena kada su videli da se rep ikona Eminem pojavljuje u filmu zasnovanom na životu legende rokenrola.

Eminem je u ponedeljak, 23. maja, na Instagramu podelio isečak svoje pesme iz filma pod nazivom “King and me” u kom se pojavljuje i kultni muzičar Si Lo Grin. Korisnici društvenih mreža brzo su podsetili da je reper isprozivao Elvisa Prislija u svom hit singlu “Without Me”, a istovremeno ga je imitirao u muzičkom spotu za pomenutu pesmu.

“Nisam prvi kralj kontroverze. Ja sam najgora stvar koja se desila još od Elvisa Prislija. Da radim crnačku muziku tako sebično i koristim je da se obogatim”, repovao je Eminem 2002. godine.

Međutim, već 2009. godine, Eminem je očigledno promenio mišljenje pošto je hvalio pokojnu ikonu i rekao da ceni Prislija kao plesača.

RUDI ĐULIJANI SE OBRUŠIO NA EMINEMA POSLE SUPER BOWLA: IDI KLEČI NEGDE DRUGDE…

U intervjuu za Metro Times, Eminem je izjavio:

– Nikad nisam bio pravi Elvisov fan. Ipak, reći ću vam jednu stvar. Gajim poštovanje prema tom čoveku. Pa, očigledno je bio veliki umetnik, ali ja jednostavno nikada nisam bio u njegovoj muzici – rekao je i dodao:

– Ali reći ću jedno, umeo je da pleše. Namučio sam se kad sam morao da naučim pokrete za “Jailhouse rock” za potrebe spota – dodao je on.

VEROVALI ILI NE.. PRVI IZBOR ZA GLAVNU ULOGU U FILMU “MAD MAX: FURY ROAD” BIO JE – EMINEM. EVO ŠTA GA JE SPREČILO U TOME…

Fanovi nisu bili presrećni što se Eminem pojavio na soundtracku za film “Elvis”.

“Sve smeće koje je Eminem pričao o Elvisu, a sada želi da bude deo muzike za film o Elvisu”, prokomentarisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: “Ironično što je Eminem na saundtracku o belom tipu koji je ukrao muziku od crnaca”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime