Rudi Đulijani se obrušio na Eminema posle Super Bowla: Idi kleči negde drugde…

0
103
Oglasi
Eminem, Super Bowl/Photo: printscreen
Eminem, Super Bowl/Photo: printscreen

Bivši gradonačelnik Njujorka i aktuelni saradnik Donalda Trampa, Rudi Đulijani, žestoko je kritikovao Eminema jer je kleknuo tokom poluvremena Super Bowla izražavajući na taj način svoju podršku borbi protiv rasne diskriminacije.

Simboličan potez repera imao je veliko značenje u NFL-u, pošto ga je bivši igrač “49ersa” Kolin Kapernik 2016. iskoristio kao čin protesta kako bi skrenuo pažnju na rasnu nejednakost i policijsku brutalnost u SAD.

DA LI JE OVO NAJBOLJI NASTUP NA SUPER BOWLU SVIH VREMENA? POGLEDAJTE, PA RECITE SAMI…

Svejedno, bivši gradonačelnik Njujorka u intervju na jednoj njujorškoj radio stanici oštro je kritikovao potez Eminema.

– Zašto ne ode u neku drugu zemlju? Idi klekni negde drugde. Znate li koliko ga je policajaca branilo i štitilo na toj utakmici? Kriminal je izmakao kontroli u Los Anđelesu. Misli li on da ga svi vole zbog toga? Činjenica je da je NFL napravio sprdnju od sprovođenja zakona, posebno svojom podrškom za pokret Black Lives Matter.

Đulijani se obrušio na Eminemov čin nakon što je NFL demantovao izveštaje da je pokušao da spreči Eminema da klekne. Tim povodom portparol NFL-a Brajan Mekarti je izjavio:

– Gledali smo sve višestruke probe protekle nedelje i bili smo svesni da će Eminem to učiniti.

PRODUCENTKINJA “BORATA 2” OTKRILA: RUDI ĐULIJANI ZVAO POLICIJU I TRAŽIO DA SE UHAPSI KOMPLETNA EKIPA FILMA

Đulijani se takođe narugao Snup Dogu i nazvao ga “Snoop ‘Kill the Police Doggy’ Dogg”, parafrazirajući na njegove stihove: “Take your guns that you using to shoot each other / And start shooting these bitch-ass motherfucking police” (Uzmite oružje koje koristite pucajući jedni na druge / I počnite da pucate u ovu jeb… policiju).

Pogledajte Eminemov nastup na Super Bowlu:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime