Verovali ili ne.. prvi izbor za glavnu ulogu u filmu “Mad Max: Fury Road” bio je – Eminem. Evo šta ga je sprečilo u tome…

0
126
Mad Max: Fury Roa/Photo; promo
Mad Max: Fury Roa/Photo; promo

Film “Pobesneli Max: Auto-pu besa“ (Mad Max: Fury Road) bio je jedan od najvećih hitova 2017. godine, režirao ga je Džordž Miler a glavnu ulogu imao je Tom Hardi kao Maks Rokatanski. Ovih dana biće objavljena knjiga “Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road“ koju je napisao Kajl Bjukenen, novinar New York Timesa. Knjiga se bavi produkcijom filma i otkriva pomalo neverovatne detalje, a jedan od njih je i taj da je ozbiljan kandidat za glavnu ulogu bio – Eminem.

EMINEM UŠAO U ISTORIJU… ALBUM “THE SLIM SHADY LP” JE NJEGOV 11. PO REDU KOJI JE NA SPOTIFY STIGAO DO MILIJARDU STREAMOVA

Deo knjige objavio je portal Vulture i u tom delu se otkriva da su kandidati za glavnu ulogu bili vodeći holivudski glumci kao što su Majkl Fasbinder, Džoel Kinmen, Hiz Ledžer i Erik Bana. U tom dugogodišnjem procesu na kraju se svelo na tri imena, a to su bili Tom Hardi, Armi Hamer i Džeremi Renerr. Međutim, Bjukenen u knjizi navodi kako mu je reditelj Džordž Miler rekao kako je, daleko pre nego što je odabrao Toma Hardija, bio zainteresiran za Eminema.

Eminem/Photo: facebook@eminem
Eminem/Photo: facebook@eminem

Eminem ima glumačkog iskustva, on je 2003. godine glumio u autobiografskom filmu “8 milja“, partnerka mu je bila (sada pokojna) Britani Marfi i upravo se njoj obratio Džordž Miler i rekao joj  da je zainteresovan da glavnu ulogu dodeli poznatom reperu. Ona mu je tada rekla kako je Eminem neverovatno talentovan glumac. Miler je nakon toga razgovarao s Eminemom ali se od tog razgovora nije otišlo dalje jer je film trebalo da se snima u Australiji a Eminem nije želeo da napusti svoj dom, prepričao je Miler.

O MAJMUNIMA I LJUDIMA…. EMINEM PLATIO 450.000 ZA BORED APE NFT JER MAJMUN – LIČI NA NJEGA

Film je, godinama kasnije, sniman najviše u Namibiji kao i u studijima u Južnoj Africi i Sidneju. U ostalim ulogama bli su Šarliz Teron i Nikolas Holt. Na leto sledeće godine u bioskope stiže prednastavak filma nazvan “Furiosa“ u kojem će glavnu ulogu imati Anja Tejlor-Džoj.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime