Dita von Tiz brani Mensona: Nije me zlostavljao, razveli smo se jer me varao i drogirao se…

0
316
Oglasi
Dita von Tiz/Photo: facebook@DitaVonTeese
Dita von Tiz/Photo: facebook@DitaVonTeese

Nedavno je glumica Evan Rejčel Vud za zlostavljanje optužila bivšeg partnera Merilina Mensona. Sada se oglasila i njegova bivša supruga, manekenka Dita von Tiz.

“Za sve koji su zabrinuti za mene – cenim vašu ljubaznost. Morate da znate kako se detalji koji su izašli u javnost ne poklapaju sa mojim iskustvom sedmogodišnje veze sa Mensonom. Da je tako, ne bih se udala za njega u decembru 2005. godine. Razišli smo se zbog prevare i zloupotrebe droge”, napisala je na Instagramu.

“Zlostavljanje bilo kakve vrste ne bi trebalo da se dešava u vezi. Pozivam sve koji su pretrpeli zlostavljanje da preduzmu korake kako bi ozdravili, i da smognu snage da se ostvare u potpunosti. Ovo je moja jedina izjava na ovu temu”, dodala je.

Podsetimo, Evan Rejčel Vud je navela kako je Menson “psihološki manipulisao” njome dok je imala oko 20 godina. Dodala je da je posle godinama bila izložena zlostavljanju.

Glumica je nekoliko godina bila zvanično u vezi sa Mensonom do veridbe 2010. Rekla je da ju je pevač nekoliko puta silovao.

Izdavačka kuća Merilina Mensona prekinula je saradnju sa njim nakon ovih optužbi, a pevač je negirao sve, nazivajući to “užasnim iskrivljavanjem stvarnosti”.

Pročitajte sve o “slučaju Menson”:

Glumica Evan Rejčel Vud optužila Merilina Mensona: Isprao mi je mozak i godinama me zlostavljao…

Izdavačka kuća Loma Vista prekinula saradnju s Merilinom Mensonom istog dana kada ga je 5 žena optužilo za zlostavljanje

Oglasio se i Menson posle optužbi za zlostavljanje: Te žene iskrivljuju stvarnost, sve je bilo sa njihovim pristankom

Mračna strana Merilina Mensona… Zamišljao sam kako joj razbijam lobanju čekićem

Ves Borland, bivši gitarista Merilina Mensona: Sve optužbe su je*eno istinite…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime