Home»Muzika»Izdavačka kuća Loma Vista prekinula saradnju s Merilinom Mensonom istog dana kada ga je 5 žena optužilo za zlostavljanje

Izdavačka kuća Loma Vista prekinula saradnju s Merilinom Mensonom istog dana kada ga je 5 žena optužilo za zlostavljanje

5
Shares
Pinterest Google+
Merilin Menson/ Photo: youtube.com printscreen
Merilin Menson/ Photo: youtube.com printscreen

Diskografska kuća Merilina Mansona, Loma Vista Recordings, saopštila je da prekida saradnju s muzičarem pošto ga je nekoliko žena, uključujući Evan Rejčel Vud, optužilo za zlostavljanje, prenosi Variety.

U izjavi Loma Vista piše: “U svetlu uznemirujućih navoda Evan Rejčel Vud i drugih žena koje Merilina Mensona imenuju kao zlostavljača, Loma Vista prestaće dalje da promoviše njegov aktuelni album. Odluka koji stupa na snagu odmah. Zbog ovih zabrinjavajućih događaja, takođe smo odlučili da ne radimo s Merilinom Mensonom ni na jednom budućem projektu”.

Njenim optižbama pridružile su se još čeziri žene… Evan Rachel Wood Marylin Manson

Posted by Headliner.rs on Monday, February 1, 2021

Menson je počeo da radi s Loma Vistom za njegovu ploču “The Pale Emperor” iz 2015. godine, sklopivši ugovor koji je muzičaru omogućio da zadrži prava na svoju muziku dok će je Loma Vista da distribuirati. Aranžman je ostao sličan na sledeća dva Mensonova albuma – “Heaven Upside Down” i prošlogodišnjem “We Are Chaos – 2017”. Menson je zadržao autorska prava dodelivši Loma Visti ekskluzivnu licencu.

Predstavnik Mensona nije odmah odgovorio na zahtev Rolling Stonea za komentar.

Odluka Loma Viste da napusti Mensona usledila je samo nekoliko sati nakon što je Vud objavila svoju izjavu na Instagramu u ponedjeljak ujutru.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Od "Lepote poroka" do "Turneje"... Retrospektiva filmova Mire Furlan u Jugoslovenskoj kinoteci

Next post

Voodoo Popeye i Jovan Petrović objavili album "Mantriks"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *