Home»Muzika»Mračna strana Merilina Mensona… Zamišljao sam kako joj razbijam lobanju čekićem

Mračna strana Merilina Mensona… Zamišljao sam kako joj razbijam lobanju čekićem

3
Shares
Pinterest Google+
Merilin Menson, Evan Rejčel Vud/Photo: printscreen
Merilin Menson, Evan Rejčel Vud/Photo: printscreen

Američki pevač Merilin Menson optužen je za silovanje i seksualno zlostavljanje nekoliko žena, među kojima je glumica Evan Rejčel Vud, koja je navela da je godinama bila izložena “strašnom zlostavljanju”.

Menson je optužbe nazvao “užasnim iskrivljavanjem stvarnosti”, navodeći da su njegov život i umjetnost “magnet za kontroverze” godinama, dodajući da su njegove romantične veze uvijek bile “sa pristankom njegovih istomišljenica”.

Sada je splivao jedan stari intervju Merlina Mensona u kojem je on izrekao neke prilično uznemirujuće stvari.

Naime, u intervjuu iz 2009. Menson je govorio o raskidu s Vud, te je, između ostalog, rekao da fantazira o tome kako joj “razbija lobanju čekićem”.

GLUMICA EVAN REJČEL VUD OPTUŽILA MERILINA MENSONA: ISPRAO MI JE MOZAK I GODINAMA ME ZLOSTAVLJAO…

IZDAVAČKA KUĆA LOMA VISTA PREKINULA SARADNJU S MERILINOM MENSONOM ISTOG DANA KADA GA JE 5 ŽENA OPTUŽILO ZA ZLOSTAVLJANJE

OGLASIO SE I MENSON POSLE OPTUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE: TE ŽENE ISKRIVLJUJU STVARNOST, SVE JE BILO SA NJIHOVIM PRISTANKOM

Na pitanje kako se osećao nakon raskida s glumicom, odgovorio je:

– Najteže mi je bilo na Božić 2008. jer nisam razgovarao s porodicom. Po zidovima su mi bili ispisani stihovi i zakačene kesice s kokainom. Bio sam sam i osećao sam se izdanim i napuštenim. Svoje poverenje poklonio sam jednoj osobi, ali pogrešio sam u izboru te osobe. To je greška koju svi mogu da razumeju. Očajnički sam pokušavao to da popravim. Taj dan sam je nazvao 158 puta, a pritom sam se sekao žiletom po licu i rukama.

U nastavku je rekao da je fantazirao o tome kako je udara čekićem.

– Znam da je to bilo glupo. Hteo sam da joj pokažem da me boli da budem bez nje, želeo sam da to fizički vidi. Znam da to sad zvuči kao da izmišljam, ali istina je i baš me briga u šta će ljudi da veruju. Imam ožiljke koji to dokazuju. Često me u intervjuima pitaju govori li moj album o raskidu s njom. Pesma “I Want to Kill You Like They Do In The Movies” govori o mojim fantazijama. Svaki dan sam fantazirao kako joj razbijam lobanju čekićem – rekao je tada Menson, a prenosi Indeks.

HL/Izvor: index.hr

Previous post

Kerber slavi 40 godina na sceni i novom pesmom poručuje... "Bestraga sve"

Next post

Brajan Mej odsvirao "You’ll Never Walk Alone" u čast Kapetana Toma...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *