Home»Life Story»Glumica Evan Rejčel Vud optužila Merilina Mensona: Isprao mi je mozak i godinama me zlostavljao…

Glumica Evan Rejčel Vud optužila Merilina Mensona: Isprao mi je mozak i godinama me zlostavljao…

4
Shares
Pinterest Google+
Evan rejčel Vud/Photo: printscreen
Evan rejčel Vud/Photo: printscreen

Tokom poslednjih nekoliko godina glumica Evan Rejčel Vud više puta je tvrdila kako je bila u nasilnoj vezi koja je započeta krajem njenog tinejdžerskog doba i trajala je nekoliko godina. Tada nije rekla o kojem je muškarcu reč, a o toj nasilnoj vezi govorila je i u februaru 2018. godine kada je svedočila pred komisijom američkog Kongresa.

Milena, Mika… i mi

Već tada se sumnjalo, ali ne javno, da je reč o pevaču Merilinu Mensonu s kojim je Vud započela vezu 2007. kada je imala 19 godina. Par se verio u januaru 2010. godine ali je veridba raskinura sedam meseci kasnije. U ponedeljak je Evan Rejčel Vud na Instagramu objavila kako je ime njenog nasilnika Brajan Vorner, što je pravo ime Merilina Mensona.

“Počeo je da manipuliše sa mnom dok sam bila tinejdžerka i tokom godina zastrašujuće me je zlostavljao. Isprao mi je mozak i manipulacijom me potčinio. Završila sam sa životom u strahu od osvete, ogovaranja i ucene. Ovde sam kako bih razotkrila opasnu osobu i prozvala brojne industrije koje su mu to omogućile pre nego što uništi još mnogo života. Podržavam brojne žrtve koje ne žele više da ćute”, napisala je u svojoj objavi Evan Rejčel Vud, zvezda HBO serije “Westworld”.

Ubrzo posle ove objave, na Instagramu su svoja grozna iskustva s Merilinom Mensonom objavile još četiri žene. Jedna od njih je američki model Sara Meknili koja je napisala kako ju je Menson šarmirao, zatim je njome manipulisao, i kaže kako je zatim bila “emotivno zlostavljana, terorizovana i preplašena”.

“Zaključavao me u sobu kada sam bila ‘nevaljala’, pri tome me ponekad terao da ga slušam dok zabavlja druge žene. Udaljio me od nekih prijatelja, u suprotnom mi je pretio da će doći do njih. Čula sam priče drugih koje su pokušale da ispričaju svoje priče pa su im kućni ljubimci bili ubijeni. Krivio me za sve kako bi me napravio beznačajnom”, napisala je između ostalog Sara Meknili dodajući kako se na kraju razbolela od PTSP-a, ima psihičkih problema, što je sve uticalo na njene privatne i poslovne odnose. Slično je napisala i Ešli Linzi Morgan koja je s Mensonom bila u vezi pre 10 godina. Kaže kako je želela da napusti posao modela i postane glumica, Menson je isprva podržavao a kada su počeli da žive zajedno cela priča postala je vrlo mračna. Tvrdi kako je Menson odredio pravila ponašanja a za svako ponašanje koje se njemu nije dopadalo upadala je u probleme.

ZAR I TI, SINE DŽINE… Novinarka optužila Džina Simonsa za seksualno zlostavljanje

Pretprošle godine novinari su propitivali Mensona o odnosu sa Evan Rejčel Vud u kontekstu mogućeg nasilništva ali on nije želeo da govori o tome. Njegov portparol tada je rekao kako Menson ima divne odnose s bivšom suprugom Ditom von Tiz i bivšom verenicom Rouz Megoven, ali ne želi da komentariše odnos sa Evan Rejčel Vud.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Raspisan konkurs za Ukrštene umetničke rezidencije iz oblasti stripa za 2021.

Next post

Rag'n'Bone Man singlom "All You Ever Wanted" najavio novo studijsko izdanje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *