Da li je realno…? Glavni sponzor turneje Rolling Stonesa je – uduženje penzionera

0
414
NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 19: Ronnie Wood, Steve Jordan, Mick Jagger and Keith Richards perform during The Rolling Stones surprise set in celebration of their new album “Hackney Diamonds” at Racket NYC on October 19, 2023 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for RS)
Oglasi

The Rolling Stones su posle mnogo spekulacija objavili datume svoje američke turneje, koja će započeti 28. aprila u Hjustonu. Međutim, mnogima je za oko zapao – sponzor turneje.

Naime, severnoameričku turneju Stonesa podržaće AARP, odnosno Udruženje penzionera SAD. To je AARP objavio i na svojoj web stranici. Tako članovi AARP-a imaju priliku ranog pristupa ulaznicama za njihove koncerte.

Rolling Stones AARP turneja

Internet je vrlo brzo “izgoreo” na temu AARP sponzorstva. Na Redditu je jedan komentator napisao kako bonitete “neće imati ko da koristi, s obzirom na to da su njihovi fanovi verovatno prestari za članstvo u AARP-u”. Jedan od komentatora napisao je kako se u vreme poslednje turneje Stonesa koju je gledao šalio da bi njihova turneja trebalo da bude nazvana “Steel Wheelchairs” umesto “Steel Wheels”. Ali, šale o Stonesima i “penzionerskoj” turneji traju barem od 1989. godine.

Kit Ričards: Stones će ići na hologramske turneje i kad mi budemo mrtvi… niko me ne pita da li mi se to sviđa

AARP je američko udruženje osnovano 1958. godine, a bavi se problematikom osoba starijih od pedeset godina. Kit Ričards, koji će ove godine proslaviti 80. rođendan je tako član AARP-a mogao da postane još 1993. godine. Slede ga nešto stariji Džeger (koji je 80. rođendan proslavio ovog jula) i 76-godišnji Roni Vud.

Sve o novom albumu The Rolling Stonesa “Hackney Diamonds”… Da li je stvarno” istorijski”?

The Rolling Stones su ove godine objavili album “Hackney Diamonds”, njihov prvi album originalne muzike od 2005. godine, odnosno od albuma “A Bigger Bang”. Bend je album predstavio iznenadnim mini-koncertom u Njujorku prošlog meseca. Spekulacije o njihovoj mogućoj turneji trajale su prilično dugo. Iako je bend zasad najavio samo američku turneju, nagađa se kako će datumi evropske turneje biti objavljeni uskoro.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime