A šta to čekamo…? Pa, Kiza Bluza The Band objavili su novi spot

0
267
Kiza Bluza The Band/Photo: Fidbox promo
Oglasi

Danas je premijerno je na Youtube kanalu izdavačke kuće Fidbox emitovan novi video spot grupe Kiza Bluza The Band – “A šta to čekamo”.

Reč je o pesmi za koju je muziku tekst i aranžman napisao frontmen benda Zoran Mladenović, a u kojoj je uvodni gitarski pasaž pozajmljen od benda The Television.

Ova pesma ušla je u finale konkursa za Nagradu Milan Mladenović 2023.

Reč je o drugom video singlu sa albuma “Kao da ne postojim” koji je u formatu CD-a i na digitalnim platformama Fidbox objavio 14. jula ove godine.

Album sadrži 13 pesama, muziku, tekstove i aranžmane za sve pesme je napisao Zoran Mladenović, koji potpisuje i muzičku produkciju albuma, stvaranog u periodu od 2019. do 2022. godine.

Kiza Bluza The Band – Kao da ne postojim, cover

Postavu Kiza Bluza The Banda čine Mario Milićević (bubnjevi, perkusije, prateći vokali), Nebojša Vasiljević (bas gitara, prateći vokali) i frontmen benda Zoran Mladenović (gitare, glavni vokal), a sva trojica iz Zaječara.

Zoran Mladenović (1975) u ranoj mladosti počeo je da svira gitaru i formirao je pank bend KoalicijA, a 1988. nastala je njegova nova grupa Jelizaveta Bam sa kojom je, prema odluci žirija, pobedio na Zaječarskoj gitarijadi 1999. godine.

Nakon rada sa još nekolicinom bendova Mladenović (koji sada živi u Čačku) formirao Kiza End Bluza Bend, sa kojim je, posle desetogodišnjih brojnih koncerata širom Srbije, 2015. godine objavio album prvenac “Ponovo mlad”, samo u digitalnom formatu, a nakon toga ova rok grupa dobija svoj aktuelni naziv.

Bend uskoro počinje sa koncertnim promocijama svog novog albuma, a do tada, pogledajte spot za “A šta to čekamo”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime