Kit Ričards: Stones će ići na hologramske turneje i kad mi budemo mrtvi… niko me ne pita da li mi se to sviđa

0
255
The Rolling Stones_Press Photo_credit Universal Music Serbia
Oglasi

Iako još nisu objavljeni datumi predstojeće velike svetske turneje, tim koji se brine za promociju Rolling Stonesa ovih dana je na brojnim svetskim manifestacijama najavio da 2024. počinje njihova velika svetska turneja.

Tako je poznati logo s jezikom i usnama osvanuo na raznim lokacijama tokom prošlog vikenda. U Denveru se golemi transparent pojavio na Empower Fieldu u Mile Highu, domu NFL Broncosa. Logo Stonesa takođe se pojavio na vrhu dva vozila Aston Martin koja su se trkala na Velikoj nagradi Las Vegasa u subotu 18.11. Jedino što je za sada poznato je da će turneja započeti u aprilu sledeće godine i to u SAD.

Premostili generacijski jaz… Rolling Stonesima nagrada BRIT Billion Award za ostvarenih milijardu streamova

Ujedno će to biti i njihovi prvi nastupi posle 2022. godine i smrti bubnjara Čarlija Votsa u avgustu 2021. godine, koga je na tadašnjoj turneji zamenio Stiv Džordan, kao koncertna promocija novog studijskog albuma “Hockney Diamonds”.

The Sun je tim povodom objavio: “Turneja će biti ogromna. Uprkos njihovim poodmaklim godinama, Stonesi nemaju nikakvih planova za usporavanje. Službena objava biće objavljena u narednim danima s prvom serijom datuma. Njihova poslednja ploča Hackney Diamonds dokazala je da su veći nego ikad i predviđa se da će turneja biti gotovo trenutno rasprodata”.

U intervjuu za Apple Music 1 Kit Ričards je prokomentarisao i potencijalnu mogućnost da i nakon njihove smrti Rolling Stonei nastave kao hologramski show jer su ‘obavezni’ da imati svoj hologramski show s njima kao avatarima, sviđalo se to njemu ili ne.

– Ne bih ja isključio takav jedan show. Prilično sam siguran da će se dogoditi. Želim li ja to, to je već druga priča. Ne znam da li želim da ostanem toliko dugo prisutan na sceni ali u isto vrime, to neće zavsiiti od meni, zar ne?

NEW YORK, NEW YORK – OCTOBER 19: (Exclusive Coverage) Keith Richards performs during The Rolling Stones surprise set in celebration of their new album “Hackney Diamonds” at Racket NYC on October 19, 2023 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for RS)

Opaska Kita Ričardsa usledila je pošto je Mik Džeger govorio o mogućnosti da Rolling Stonesi nastave s posthumnom turnejom, s bendom rekreiranim na pozornici. Iako nije precizirao hoće li Rolling Stones imati hologramski nastup, nije prvi put da to spominje.

Sve o novom albumu The Rolling Stonesa “Hackney Diamonds”… Da li je stvarno” istorijski”?

U intervjuu za The Wall Street Journal izjavio je:

– Sada možete da imate posthumni posao, zar ne? Možete da imate posthumnu turneju. Tehnologija je stvarno napredovala od hologramskog nastupa grupe ABBA.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime