Tarantino okupio ekipu iz “Petparačkih priča” za svoj poslednji film?

0
452
Kventin tarantino/Photo: screenshot YouTube CNN
Oglasi

Džon Travolta je navodno dobio ulogu u sledećem filmu Kventina Tarantina, pridruživši se kolegi iz “Petparačkih priča” Semjuelu L. Džeksonu na listi glumaca o kojima se priča.

Prema holivudskom insajderu Džefu Snajderu, Travolta će imati ulogu u “Filmskom kritičaru”. Rečeno je da je ceo film već snimljen, ali zbog štrajkova u Holivudu, zvanično saopštenje nije objavljeno.

Kventin Tarantino odabrao glavnog glumca za svoj poslednji film… i ne, nije Dikaprio, a nije ni Bred Pit

Ranije se pričalo da je Džekson dobio ulogu u filmu. U intervjuu za Vulture iz jula, glumac je rekao da “nema komentar” na pitanje da li igra u novom filmu Kventina Trantina.

Ranije ove godine, izveštaji su tvrdili da je Tarantino takođe želeo da Brusu Vilisu da ulogu u projektu kako bi obeležio njegovo poslednje pojavljivanje u filmu, nakon što mu je postavljena dijagnoza frontotemporalne demencije.

Kventin Tarantino: Svašta radim u svojim filmovima, samo jedno ne…

Travolta, Džekson i Vilis su glumili u filmu “Petparačke priče” iz 1994. u režiji Tarantina. Džekson je od tada sarađivao sa Tarantinom na nekoliko projekata.

Ranije ovog meseca se pričalo da je Pol Volter Hauser dobio glavnu ulogu fiktivnog filmskog kritičara Džima Šeldona.

To ne bi bio taj film… Otkriveno ko je ustvari trebalo da glumi u “Petparačkim pričama” – nema ni Travolte ni Ume Turman

Govoreći za Deadline ranije ove godine o “Filmskom kritičaru”, Tarantino je rekao da će projekat, smešten u južnoj Kaliforniji 1977. godine, biti zasnovan na kritičaru iz stvarnog života koji je radio za porno magazin, piše NME.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime