Kventin Tarantino odabrao glavnog glumca za svoj poslednji film… i ne, nije Dikaprio, a nije ni Bred Pit

0
463
Kventin Tarantino/Photo Credit Art Streib, by Laguna
Oglasi

Kventin Tarantino planira da uskoro započne snimanje svog desetog i poslednjeg filma, pod nazivom “The Movie Critic”. Poslednjih meseci se dosta spekuliše o glumcima i glumicama koji će se pojaviti u njemu, a jedno ime se izdvojilo za glavnu rolu.

Tarantino želi da Brusu Vilisu pokloni – poslednju ulogu….

Prema pisanju sajta World of Reel, glumac Pol Volter Hauzer bi mogao da postane potencijalna zvezda najnovijeg Tarantinovog ostvarenja.

Hauzer je 36-godišnji glumac i komičar, koji se proslavio ulogama u filmovima “I, Tonya” (2017), “BlacKkKlansman” (2018), “Late Night” (2019), “Richard Jewell” (2019) i “Cruella” (2021). Uloga u Tarantinovom filmu mu je ponuđena pre početka štrajka glumaca, a još nije poznato da li ju je prihvatio, prenosi Index.

“The Movie Critic” će biti Tarantinov deseti i ujedno poslednji film, a njegova radnja će se dešavati 1977, godine u kojoj su izašli neki od najvećih holivudskih hitova, od “Star Wars” i “Saturday Night Fever”, pa do “Annie Hall” i “Close Encounters of the Third Kind”. U fokusu priče je izmišljeni filmski kritičar Džim Šeldon koji piše za list Hollywood Press.

Tarantino “izdao” svoje miljenike: Dikaprio i Pit su prestari za moj poslednji film…

Iako dodatne informacije o radnji filma i glumačkoj postavi još nisu dostupne, kruže glasine da bi se Semjuel L. Džekson mogao pojaviti u filmu, a možda i Brus Vilis.

Tarantino objavio vest o smrti holivudskog glumca Rika Daltona… samo tu postoji jedna caka

Scenario za “The Movie Critic” je već završen, a produkcija filma bi trebalo da počne Los Anđelesu nakon završetka štrajka glumaca. Ako se štrajk ne završi ove jeseni, snimanje će verovatno početi tek sredinom sledeće godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime