Stonsi su foliranti, u Hokni nikad nisu kročili, album im je loš… tvrdi frontmen Blura

0
2187
Demon Albarn, Rollig Stones/screenshot/Universal Music Serbia
Oglasi

Pevač britanske grupe Blur Damon Albarn žestoko je kritikovao grupu The Rolling Stones i njihov album “Hackney Diamonds” i optužio ih da nikada nisu ništa uradili za kvart Hokni.

Frontmen Blura obrušio se na Rolling Stonese jer su nazvali svoj poslednji album po kvartu u istočnom Londonu i održali promociju albuma u lokalnom pozorištu Hockney Empire iako nikada ranije nisu ništa uradili ni pomogli tom kvartu u Londonu.

Da li znate zašto se Beograd pominje u pesmi sa novog albuma benda Blur? Albarn dao čudno objašnjenje…

DEJMON ALBARN: Muzika prosto mora da bude politička, “selfi muzika” nije održiva

U intervjuu za francuski magazin Les Inrockuptibles Albarn je rekao:

– Moja porodica živi u Hokniju i to na koji su se način pojavili u potorištu Hackney Empire stvarno me šokiralo. Nikada ništa nisu radili u Hokniju, nikada nisu nastupali u Hokniju, nikada ničemu nisu doprineli i onda su se samo odjednom tamo pojavili. To je besmisleno.

Da li je realno…? Glavni sponzor turneje Rolling Stonesa je – uduženje penzionera

Pevač grupe Blur ali i vođe grupe Gorillaz takođe se osvrnuo na video za prvi singl “Angry” i glumicu Sidni Svini, poznatu iz serije “Euphoria” koja pozira na automobilu u pokretu s raznim krupnim planovima svog dekoltea u uskom kožnom korsetu.

Sve o novom albumu The Rolling Stonesa “Hackney Diamonds”… Da li je stvarno” istorijski”?

– Slušao sam njihovu novu pesmu i gledao taj užasni muzički video koji ih prikazuje u različitim fazama njihovih života na jumbo plakatima. I tu mladu ženu. Što je to bilo dođavola? To je nešto potpuno nepovezano.

Damon Albarn, koji je tokom karijere eksperimentisao s raznim muzičkim žanrovima, u istom je intervjuu još jednom napao Rolling Stonese optužujući ih da ceo život sviraju jednu te istu muziku ali i da postaju sve lošiji.

– Ja sam radio svašta ali oni nikad nisu bili ništa drugo do Rolling Stonesi. Sviđa mi se ideja da svoj život posvetite jednoj stvari, u potrazi za uzvišenim. Ali činjenica je da su postali lošiji. Još gore ako ustraju da ostanu sami. To je nešto što ne razumem. Snimaju potpuno istu muziku, ali ne više toliko dobru. Ne bi smelo da ih raduje tako nešto… – rekao je Albarn.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime