Stigao je i spot za “Kišu”… Gibonni u studiju s muzičarima iz Etiopije, horom iz Zambije…

0
420
Oglasi
Gibonni/ Photo: Vedran Metelko (promo, Dallas Records)
Gibonni/ Photo: Vedran Metelko (promo, Dallas Records)

Novi Gibonnijev singl “Kiša (Z’Naab)”, samo nekoliko dana od premijere, dobio je danas i prateći video spot, koji potpisuje splitski reditelj Vojan Koceić.

Spot dokumentaristički prikazuje atmosferu mahom iz studija producenta Nikše Bratoša sa snimanja ‘Kiše’ i drugih novih pesama koje će se uskoro naći na novom izdanju, mini albumu “U po’ ure”, koje će, uključujući novi singl doneti ukupno pet novih Gibonnijevih pjesama.

GIBONNI SE VRAĆA U STUDIO: MOJE PESME NEMAJU NI DATUM NI ADRESU… NE MORAM DA PIŠEM HITOVE, VEĆ PESME KOJE ĆE BITI VAŽNE SADA, ALI I ZA 5, 10 ILI 20 GODINA

U video spotu za “Kišu” su se tako našli neki od muzičara koji su učestvovali u snimanju”‘Kiše”, Etiopljanin Haddis Alemayehu Haddinqote, prateći vokali hora Etiopian Moseb iz Adis Abebe, kao i neki od članova Gibinog benda poput violiniste Marka Ramljaka, bubnjara Branimira Gazdika, gitariste Nikše Bratoša, hor župe Sv. Petra iz Nkeyeme u Zambiji i drugi.

Novi singl “Kiša (Z’Naab)”, autorski potpisuje Gibonni, aranžman je delo Gibonnija i Nikše Bratoša, koji je ujedno zaslužan i za produkciju, a sve je podvučeno snimcima s Gibonnijevih koncerata.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime