3
Shares
Pinterest Google+
Gibonni u SPENS-u/Photo: Teodora Ćirić
Gibonni u SPENS-u/Photo: Teodora Ćirić

Posle duže pauze na sceni i tišine u medijima Zlatan Stipišić Gibonni posetio je Sarajevo Film Festival i govorio za Klix.ba.

Poslednju godinu, posebno posle smrti svog velčikog prijatelja Olivera Dragojevića,  iskoristio je da piše nove pesme, obilazi neke muzičke studije i odmara, a održao je samo dva mala, intimna koncerta. Sada je rešio da se vrati snimanju.

– Interesantno je to snimanje, ono što čuješ u mašti u glavi, što zamisliš, onda to čuješ i rođenim ušima. Zna se desiti da si zadovoljan, nekad zadovoljniji nego što si mislio da ćeš biti, a nekad je to ispod očekivanja. Ja imam posebnu publiku koja je verna, ali i zahtevna. Ne moram da pišem hitove, moram da napišem pesme koje će biti važne sada, ali i za pet, deset ili 20 godina. Oni žele da napravim nešto kako treba, a ne da bude samo dopadljivo – kaže Gibonni i dodaje da nijedna njegova numera nema konkretan datum, ni adresu.

– To su sume osećaja koje se nakupljaju godinama pa se dogodi momenat u kojem se svi oni sliju u jednu pesmu i uklope kao savršena slagalica – kaže on.

HL/Izvor: klix.ba

Previous post

LETU SE BLIŽI KRAJ... KERBER SVIRA U RAKOVICI, POSLEDNJEG DANA AVGUSTA, NA PLATOU ISPRED IDUSTRIJE MOTORA...  

Next post

FRKA ZBOG AUTORSKIH PRVA... Verovali ili ne, Tejlor Svift zbog spora sa menadžerom ponovo snima sve svoje hitove

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *