Miki Rork bez dlake na jeziku: Gluma u filmovima Marvela je obično đubre…

0
293
Oglasi
Miki Rork/Photo: Tool promo
Miki Rork/Photo: Tool promo

Miki Rork glumio je 2010. godine negativca u filmu “Iron Man 2” nastalom u produkciji komercijalno vrlo uspešne kompanije Marvel. Rus Ivan Vanko bio je lik koga je glumio, a povratak u visokobudžetne filmove zaslužio je posle filma “Rvač”, za koji je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca i bio nominovan za nagradu Oskar. Ali, uspomene na ulogu u filmu “Iron Man 2” nisu dobre, barem prema njegovoj nedeljnoj objavi na Instagramu.

MIKI RORK PRETIO ROBERTU DE NIRU… “DA TI NEŠTO KAŽEM, TI VELIKI JE***I PLJAČJIVKO…”

Objavu je započeo pohvalama seriji “Law & Order: SVU” koju je gledao za vreme boravka u izolaciji.  Pohvalio je glumačku ekipu serije koju čine Mariska Hargtaj, Kristofer Meloni, Stefani Marč, BD Vong i Ajs Ti, dodajući da je to “prava gluma” za razliku od one u filmovima Marvela.

“Sve vas cenim, posao koji ste obavili je prava gluma, a ne ono đubre u Marvelovim sranjima”, napisao je Rork.

Nije ovo prvi put da Rork kritikuje kompaniju Marvel odnosno njene filmove. Otkada je glumio u filmu “Iron Man 2” često je iskazivao svoje frustracije zbog tog filma. Već pre premijere tog filma kritikovao je Marvel jer su isekli iz filma puno scena u kojima je on glumio.

– Samo su htjeli jednodimenzionalnog negativca tako da je većina moje glume završila na podu sobe za montažu – izjavio je tada Rork, ali se nije zadržao samo na tome.

– Ako žele da snimaju besmislene filmove na temelju stripova, onda ja ne želim da budem deo toga. Nisam tri meseca radio na akcentu, putovao u Rusiju i radio na sebi da bi to onda bilo isečeno iz filma – zaključio je Rork.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime