Spotify će vam pojesti dušu… Nil Jang nema nameru da stane: Pozvao sve zaposlene u streaming kompaniji da daju otkaz

0
297
Oglasi
Nil Jang/Photo: facebook@NeilYoung
Nil Jang/Photo: facebook@NeilYoung

Nil Jang dao je još jednu izjavu o Spotifyju, ovog puta ohrabrujući sve zaposlee Spotifiya da daju otkaz, a druge umetnike, i to ne samo muzičare da uklone svoj rad s te platforme. Nakon što je povukao svu svoju muziku s platforme Spotify revoltiran podcastom Džoa Rogana, Jang je u novoj izjavi pozvao i sve zaposlene Spotifya da što pre napuste tu kompaniju pre nego što im kompanija “pojede dušu”.

SPOTIFY VEĆ IZGUBIO DVE MILIJARDE DOLARA VREDNOSTI ZBOG SKANDALA SA JANGOM I ROGANOM

DAVID POBEDIO GOLIJATA… DIREKTOR PLATFORME SPOTIFY NAJAVIO DRASTIČNE PROMENE POSLE “POBUNE” KOJU JE ZAPOČEO NIL JANG  

“Pridružite mi se dok sklanjam svoj novac od tih štetočina ili ćete nenamerno postati jedan od njih”, napisao je Nil Jang u svom poslednjem obraćanju javnosti. Takođe je pozvao sve korisnike Spotifya i svoje obožavaoce da se što pre povuku iz nekih američkih banaka i povuku sav svoj novac imenujući tom prilikom banke: City, Wells Fargo, Chase i Bank of America.

SPOTIFY UKLONIO VIŠE OD 100 EPIZODA ROGANOVOG PODKASTA… ALI NE I ONU ZBOG KOJE JE SVE POČELO

Spotify je krajem januara na zahtev Nila Janga uklonio svu njegovu muziku jer je muzičar bio revoltiran podcastom Džoa Rogana koji je izneo niz dezinformacija o vakcinaciji protiv korona virusa u svom vrlo popularnom podcastu, zbog čega je reagovao i veliki broj naučnika, tražeći da se ugasi njegov podcast.

HL/Izvor: nacional.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime