Otkriveni detalji novog filma o Majklu Džeksonu… biće to nešto sasvim drugačije od “Leaving Neverland”

0
527
Oglasi
Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen
Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen

U pripremi je novi biografski film o Majklu Džeksonu, a na čelu ovog projekta biće Grejem King, koji je producirao ostvarenje “Boemska rapsodija”.

Kako prenosi Variety, predstojeći film, pod nazivom “Michael”, snima se uz blagoslov porodice i rukovodilaca zadužbine Majkla Džeksona. Scenario je napisao Džon Logan (Gladijator, Skajfol), koji je ranije radio sa Kingom na “Avijatičaru” (2004) Martina Skorsezea.

MAJKL DŽEKSON I DŽORDŽ HARISON NA BBC RADIJU 1: PRONAĐEN IZGUBLJENI INTERVJU IZ 1979.

Džon Branka i Džon Meklejn, koizvršioci starateljstva nad Džeksonovim imanjem, produciraće biografski film zajedno sa Kingom, koji je prvi put upoznao porodicu Džekson 1981. godine. Kompanija Lionsgate će distribuirati film “Majkl” širom sveta.

– Počastvovam sam što mogu da prenesem njegovo nasleđe na veliko platno. Sedeći na stadionu Dodžera i gledajući Victory Tour, nikada nisam mogao da zamislim da ću skoro 38 godina kasnije dobiti privilegiju da budem deo ovog filma – rekao je Grejem King.

NAUKA KONAČNO OBJASNILA MISTERIJU… EVO KAKO JE MAJKL DŽEKSON IZVEO SLAVNI PLESNI POKRET U SPOTU “SMOOTH CRIMINAL”

Prema saopštenju za medije, “Majkl” će publici dati dubinski prikaz komplikovanog čoveka koji je postao kralj popa. U ovom ostvarenju biće oživljeni Džeksonovi najpopularniji nastupi.

– Još od malih nogu, kao član grupe Jackson 5, (Majkl) je voleo magiju bioskopa. Kao porodica, počastvovani smo što će naša životna priča oživi na velikom ekranu – rekla je majka Majkla Džeksona Ketrin Džekson.

NAJMLAĐI SIN MAJKLA DŽEKSONA (DA, ONAJ ŠTO JE KAO BEBA VISIO S BALKONA), PRVI PUT GOVORIO O SVOM OCU POSLE NJEGOVE SMRTI…

Iz Džeksonove zadužbine sugerišu da se film neće baviti optužbama o seksualnom zlostavljanju dece koje su iznete protiv Majkla Džeksona tokom njegove karijere i nakon njegove smrti 2009.

Još 2019. godine, četvorosatni dokumentarac “Leaving Neverland” uključivao je svedočenje Džejmsa Sejfčaka i Vejda Robsona, koji su tvrdili da ih je Džekson seksualno zlostavljao kao decu devedesetih, piše NME.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime