Brus Dikinson progovorio o svojoj borbi s kancerom: To više nije smrtna presuda…

0
468
Oglasi
Brus Dikinson/Photo: YouTube screenshot
Brus Dikinson/Photo: YouTube screenshot

Pevač grupe Iron Maiden Brus Dikinson govorio je o svojim iskustvima s dijagnozom raka grla krajem 2014. godine, kao i o oporavku od bolesti.

Tokom segmenta pitanja i odgovora na njegovoj turneji u Orlandu na Floridi prošlog meseca, 63-godišnjeg frontmena pitali su šta bi savetovao svakom ko se suoči sa dijagnozom raka.

BRUS DIKINSON PLANIRA DA KRAJEM GODINE POČNE RAD NA NOVOM SOLO ALBUMU, ALI PRVO… KONCERT S MAIDENIMA U BEOGRADU

Pevač je rekao da je “prigrlio” tretman koji mu je ponuđen, postavljajući pitanja o tome kako funkcioniše sva “neverovatna” tehnologija koja je uključena, premosi Blabbermouth.

– Moram da kažem da su terapije koje ljudi sada smišljaju toliko napredne i uspešne da zaista imate velike šanse. Jer polovina nas će dobiti rak, a to više nije smrtna kazna, i možete se nositi sa tim.

– Stvari koje moraju da urade vašem telu da bi se otarasilo raka postaju sve lakše i lakše kako prolaze godine. Uradili su neke gadne stvari mom telu, ali Srećan sam što sam sada potpuno čist od toga.

PARAĆINSKIM PENZIONERIMA BESPLATAN PREVOZ NA KONCERT GRUPE IRON MAIDEN U BEOGRADU…

Dikinson je rekao da je uglavnom do sada izbegavao razgovor o ovoj temi u javnosti zbog prevelike radoznalosti ljudi, dodajući:

– Sada prilično uživam da pričam o tome, jer tu temu treba demistifikovati. To jeste zastrašujuća stvar, ali o tome treba da se priča.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime