Spektakl u najavi… Pamela Anderson uz Lijama Nisona u rimejku “Naked Gun”

0
131
Lijam Nison i Pamela Anderson. screesnhot YouTube
Oglasi

Novi “Goli pištolj” s Lijamom Nisonom u glavnoj ulozi, imaće i svoju glavnu junakinju, a nju će igrati – Pamelu Anderson.

Možda je to neobičan izbor, ali je prikladan za franšizu, novu verziju starih filmova o policajcima i TV emisija koje su počele kao kratkotrajna televizijska serija “Policijski odred”, a zatim je postali hit trilogija filmova “Naked Gun”.

Lesli Nilsen je glumio nespretnog policajca iz Los Anđelesa Frenka Drebina u seriji i filmovima.

Lijam Nison u rimejku legendarnog filma “Goli pištolj”: To će biti ili genijalno, ili kraj moje karijere…

Prema The Hollywood Reporteru, dok su “detalji radnje rimejka “zaključani policijskim dosijeima”… poznato je da Nison glumi Drebina, dok je Pamela njegova žena iz snova.

U originalnim filmovima “Goli pištolj”, Nilsenovo ljubavno interesovanje bila je Džejn, koju je igrala Prisila Prisli – koja je takođe bila malo verovatan izbor za zvezdu komedije. Ali bila je sjajna, tako da nema razloga da se Anderson ne snaže na isti način.

Pamela Anderson: Putin i ja…

Rimejk filma “Goli pištolj” režira Akiva Šafer, čiji je nedavni film “Čip i Dejl: Spasioci rendžeri” emitovan na Disney+. Ako neko može da snimi sjajan novi film “Goli pištolj”, to je on.

Ovo nije prvi pokušaj oživljavanja franšize “Naked Gun”. Pre nekoliko godina Ed Helms je trebalo da glumi u novom filmu kao mlađi Frenk Drebin. Taj film, međutim, nikada nije prošao fazu razvoja.

Zašto je Pamela Anderson objavila tvit na ćirilici i šerovala Tumblr stranicu “Voždovačke galerije”?

Rimejk “Naked Gun” u bioskopima bi trebalo da se nađe 18. jula 2025. godine.

Prisetimo se kako je to radio Lesli Nilsen u originalu:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime