Lijam Nison u rimejku legendarnog filma “Goli pištolj”: To će biti ili genijalno, ili kraj moje karijere…

0
327
Oglasi
Lijam Nison,Blacklight/Photo: promo
Lijam Nison,Blacklight/Photo: promo

Lijam Nison se našalio da bi ponovno pokretanje franšize “Goli pištolj” (Naked Gun) moglo da okonča njegovu karijeru, pošto mu je ponuđeno da bude glavni junak.

Iako projekat tek treba da bude zvanično objavljen, Nison je otkrio da su mu se Set Makfarlejn (Family Guy, Ted) i Paramount Studios obratili kako bi im potencijalno pomogao u oživljavanju akciono-komične filmske franšize.

EVO ZAŠTO LIJAM NISON NIKADA NIJE POSTAO DŽEJMS BOND… PRED NJIM JE BIO ULTIMATUM KOJI NIJE MOGAO DA ODBIJE

Govoreći nedavno u emisiji “People” (TV Show!), Nison je rekao:

– Obratili su mi se Set Mekfarlejn i Paramaunt Studios da možda oživimo zajedno filmove “Goli pištolj”. To će ili završiti moju karijeru ili je odvesti u sasvim drugom pravcu – našalio se. – Iskreno, ne znam.

DOK JEDNOM NE SMRKNE…. ILI PRVI IZBOR PONEKAD NIJE I NAJBOLJI IZBOR… OVIH 12 GLUMACA SU ULOGE DOBILI KAO “REZERVE”, PA – OSVOJILI OSKARA

Nison je ranije sarađivao sa Mekfarlejnom na “A Million Ways To Die In The West”, zajedno sa kameo pojavljivanjima u “Tedu 2” i epizodi “Orvila”.

U originalnoj trilogiji “Goli pištolj” glumio je Lesli Nilsen, u ulozi lakovernog detektiva Frenka Drebina. Posle originalnog filma iz 1988. usledili su nastavci – “Naked Gun 2 1/2  Smell of Fear” 1991. i “Naked Gunj 33 1/2: The Final Insult” 1994. godine.

Poslednjih godina, Nison je postao poznat po tome što je glumio u akcionim filmovima kao što su “Taken” i “Non-Stop,” iako je nedavno razgovarao o mogućnosti da ostavi akcione uloge iza sebe. Govoreći u emisiji “Today” ranije ovog meseca dok je promovisao svoj najnoviji film “Blacklight”, Nison je rekao:

– Ove godine punim 70 godina, tako da se još uvek držim. Ali, mislim da se moje vreme u akcionim filmovima približava kraju, mora. Publika nije glupa, znate. Oni će reći: “Oh, jebote, ovaj tip, Liam Nison. On mora da ima 71, 72, 73 godine…” Zaustaviću se u nekom trenutku.

Uz “Blacklight”, Nison takođe glumi u predstojećem akcionom trileru “Memory in April” zajedno sa Gajem Pirsom i Monikom Beluči.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime