Sedma sezona “Rick and Morty” konačno dobila zvaničan datum izlaska

0
174
rick and morty season 7
Oglasi

Zvanično smo dobili datum premijere za sedmu sezonu serije “Rick and Morty”. Nove epizode nam stižu u nedelju, 15. oktobra u 23:00h ET/PT, kako je objavio Adult Swim.

Mreža je takođe potvrdila da će predstojeća sezona imati 10 epizoda, baš kao što su imale i prethodne.

Prošle nedelje smo saznali da će najnovija sezona “Rick and Morty” biti puštena na jesen, zajedno sa novim trejlerom koji se fokusira na svađu između Rika C-137 i Rika Prime.

Uspon i pad Rena i Stimpija… Pogledajte trejler za dokumentarac o najkontroverznijem crtaću ikada

Iako sada znamo tačan datum kada će sedma sezona “Rick i Morty” početi, postoji jedna stvar koju saopštenje nije otkrilo: ko će preuzeti uloge glasova Rika Sančeza i Mortija Smita nakon odlaska ko-kreatora Džastina Roilanda.

U januaru je Adult Swim objavio da prekida saradnju sa Roilandom nakon vesti da je optužen za nasilje u porodici (optužbe koje su kasnije povučene), ali da će ipak nastaviti sa “Rick and Morty” serijom, budući da je serija već obnovljena do desete sezone.

Iako Roiland nije imao veliko kreativno učešće u “Rick and Morty” u poslednjim sezonama, pitanje ko će ga zameniti u glumačkoj postavi bilo je značajno. Na prošlogodišnjem San Diego Comic-Conu, producent Stiv Levi nam je dao najznačajnije ažuriranje o situaciji, otkrivši da su “blizu” izbora glumaca sa sličnim glasom za postavu. Današnje saopštenje Adult Swima uključivalo je šaljivu napomenu da “Rick and Morty se vraćaju i zvuče više nego ikad kao oni!”.

Pogledajte Nikolasa Kejdža kao Drakulu u prvom trejleru za “Renfield”

Adult Swim i tim iza “Rick and Morty2 serije ostali su čvrsti u svojoj veri u seriju uprkos nemirima oko Roilanda. U nedavnom intervjuu za LA Times, Levi je dodatno potvrdio da bi sedma sezona mogla biti “čak bolja” nakon Roilandovog odlaska, a u današnjem saopštenju za medije, predsednik Adult Swima, Majkl Auvilin, tvrdi da “ova sezona dokazuje da se genijalci koji rade na Rick and Morty tek zagrevaju”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime