Nastavak sedme sezone kluba Barutana… Ilija Đoković i Lea Dobričić ove subote na kalemegdanskoj letnjoj pozornici

0
333
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Ljubitelji letnjeg kluba Barutana će u subotu, 5. septembra od 20:00 časova imati priliku da uživaju u muzičkom izboru lokalnih di-džejeva – Ilije Đokovića i Lee Dobričić.

Ilija Djoković/ Photo: Promo (Barutana)
Ilija Djoković/ Photo: Promo (Barutana)

Ilija Djoković je muzički talenat koji gradi uspešnu internacionalnu karijeru, a nesumnjivo je i jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora.

Član je Drumcode familije i jedan od retkih domaćih artista koji se našao na prvoj poziciji Beatport Techno Top 10 liste najboljih izdanja.

Lea Dobričić/ Photo: Promo (Brutana)
Lea Dobričić/ Photo: Promo (Brutana)

Harizmatična Lea Dobričić, jedna je od najpoznatijih ženskih izvođača sa naših prostora.

Muzikom koju pušta (techno, progressive, minimala i deep tech house) osvaja publiku gde god da se pojavi, dok svojom preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na njoj jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu količinu energije na dancefloor.

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku, dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.

Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.

Organizatori apeluju na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite – nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa.

U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime