Rijana se vratila na scenu, pesmom posvećenom “Crnom panteru” Čedviku Bosmanu…

0
354
Oglasi

Globalna muzička zvezda Rijana se, posle duge pauze, vraća na muzičku scenu novom pesmom pod nazivom “Lift Me Up (Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By)”.

Numera je prvi singl sa predstojećeg soundtrack izdanja za film “Black Panther: Wakanda Forever”. Poslednji album “ANTI” Rijana je objavila 2016. godine a potom se fokusirala na svoj dizajnerski i kozmetički brend, a 2020. je objavila “Believe It” – saradnju na kojoj je učestvovao kanadski muzičar PartyNextDoor.

Forbes: Rijana je najbogatija muzičarka na svetu, “teška” je 1,7 milijardi dolara

“Lift Me Up”, koju su zajedno sa muzičarkom napisali dobitnik Oskara Ludvig Göranson, Rajan Kugler i Temilade Openiji (Tems), i predstavlja emotivnu odu izvanrednom životu i nasleđu koje je za sobom ostavio pokojni glumac Čedvik Bosman.

Lift Me Up_Cover Artwork

Izlazak kompletnog “Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By” soundtrack izdanja očekuje se 4. novembra, dok će album “Black Panther: Wakanda Forever – Original Score”, koji je komponovao i producirao Ludvig Göranson, publika imati priliku da sluša od 11. novembra.

Filmsko ostvarenje “Black Panther: Wakanda Forever” jedno je od najiščekivanijih bioskopskih premijera ove godine.

Rijana zvanično proglašena nacionalnom junakinjom novoproglašene republike Barbados

Za produkciju su bile zadužene poznate filmske kuće – Marvel Studios i Wolt Disney Pictures, a uloge tumače Anđela Baset, Letisia Rajt, Vinston Djuk, Danai Gurira i mnogi drugi. Neverovatnu priču o borbi koju vode Queen Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye i Dora Milaje kako bi zaštitili svoju naciju od svetskih sila koje intervenišu posle smrti kralja T’Challe režirao je Rajan Kugler, a zvanični početak prikazivanja filma očekuje se 11. novembra.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime