Stiže srpska Mata Hari… Pogledajte prvi trejler filma “Vera”

0
722
Vera/Photo: Art Vista promo
Oglasi

Dugo očekivani domaći špijunski triler “Vera” počinje da se prikazuje od 10. novembra u bioskopima širom zemlje, a uoči premijere objavljen je i zvaničan trejler

Film “Vera” je špijunski triler sa elementima melodrame, inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, četvorostrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali “srpska Mata Hari”.

FILM “KO TO TAMO PEVA” U CELOSTI NA YOUTUBU U SAVRŠENOJ REZOLUCIJI… DUŠAN KOVAČEVIĆ POKRENUO PITANJE AUTORSKIH PRAVA

U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

Film “Vera” je priča o ženi u muškom svetu, čime je relevantan za savremeni trenutak. Od mlade žene koja je volela holivudske filmove, svetlosti velegrada i želela glamurozne avanture, na kraju je Vera Pešić postala nevoljni saradnik okupatora optužena za izdaju.

Paralelno sa akcionom, špijunskom linijom radnje, fokus filma je na Verinoj intimnoj, psihološkoj drami u kontekstu tajne njenog porekla.

Svi detalji nastavka filma “Munje”… Mare i Pop ostali luzeri, opet je najbolje prošao Gojko Sisa

Jovana Stojiljković u glavnoj ulozi brilijantno donosi Veru Pešić, a uz nju ćemo gledati i Petra Zekavicu, Tihomira Stanića, Viktora Savića, Nikolu Koju, Aleksandra Srećkovića, Anitu Mančić, Džeka Dimića, Vuka Kostića, Nebojšu Dugalića, Bojana Žirović.

Reditelj filma je Nedeljko Kovačić, scenaristi Kristina Đuković i Nedeljko Kovačić, originalnu muziku potpisuje Magnifiko, a producentkinja filma je Danka Milošević.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime